Stackers Classic Two Tone Jewellery Box Blush Pink

€ 79,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Het Stackers Classic Two Tone Jewellery Box in de kleur Blush Pink is een elegant en functioneel juwelenkistje, ontworpen om je waardevolle sieraden op een stijlvolle manier te bewaren. Met de verfijnde blushroze kleur voegt dit kistje een vleugje romantiek toe aan je sieradenopslag.
Dit juwelenkistje is slim ingedeeld in twee handige compartimenten. Het bovenste compartiment biedt maar liefst 7 vakken, waaronder één speciaal vak voor het organiseren van je ringen. De overige vakken zijn ideaal voor kleinere sieraden zoals oorbellen, kettingen en broches. Met deze slimme indeling vind je altijd snel het juiste sieraad.
Het onderste compartiment van het Stackers juwelenkistje voegt een extra laag functionaliteit toe. Met 3 ruime vakken is er voldoende ruimte voor grotere accessoires zoals zonnebrillen, horloges of armbanden. Hiermee kun je niet alleen je kostbare sieraden, maar ook andere modeaccessoires netjes organiseren.
Bij het openen van het juwelenkistje wordt je begroet met een royale spiegel in het deksel. Deze handige spiegel biedt je de mogelijkheid om je sieraden direct te bewonderen en ze op de perfecte manier te combineren.
Stackers heeft met de Classic Two Tone Jewellery Box een harmonieuze balans gevonden tussen stijl en functionaliteit. Met dit kistje heb je niet alleen een georganiseerde opslag voor je waardevolle sieraden, maar voeg je ook een vleugje luxe toe aan je dagelijkse ritueel van het kiezen van de perfecte accessoires.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stackers Classic Two Tone Jewellery Box Blush Pink
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 885308
Type Juwelendoos
EAN-code 08853080 | 5013648054224
Merk Stackers
Catalogusnummer 76282
Maat 6cm x 2m
Kleur Roze
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.