Strandhanddoek Microvezel 170Cm

€ 6,50
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Ga voor ultiem comfort en gemak op het strand met deze strandhanddoek van 170cm, vervaardigd uit zachte microvezel. Met zijn royale afmetingen biedt deze handdoek voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de zon, terwijl het lichte gewicht en de compacte vouwbaarheid het ideaal maken voor onderweg.
De handdoek is voorzien van een handig lint, waardoor je hem gemakkelijk kunt oprollen en dragen. Dit maakt het perfect voor stranduitstapjes, picknicks of reizen naar exotische bestemmingen. Het lint zorgt ervoor dat je de handdoek snel en eenvoudig kunt opbergen en meenemen, zonder veel ruimte in te nemen in je tas of koffer.
De strandhanddoek is verkrijgbaar in drie levendige kleuren: blauw, groen en rood, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je persoonlijke stijl en voorkeuren past. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke blauwe tint, een frisse groene kleur, of een levendige rode variant, er is een optie die bij jou past.
Met zijn zachte microvezel materiaal en praktische ontwerp is deze strandhanddoek de perfecte metgezel voor al je avonturen aan het water. Of je nu gaat zonnebaden op het strand, picknicken in het park of relaxen bij het zwembad, met deze handdoek ben je altijd klaar voor een dag vol plezier in de zon.

Dit artikel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Heeft u een voorkeur, vertel het ons dan bij het plaatsen van uw bestelling (na het ingeven van verzendgegevens, voor betaalscherm), wij zullen ons best doen om aan uw wens te voldoen. Wij kunnen echter geen enkele garantie geven op welke uitvoering u ontvangt.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Strandhanddoek Microvezel 170Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 887362
Type Badlaken
EAN-code 08873620 | 8720573542807
Merk Multi Bazar Selectie
Catalogusnummer WK2100010
Maat 6cm x 2m
Kleur Assortiment
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.