Swirl Stofzuigzakken S73 4St

€ 10,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Micropor Plus ® Anti-allergeenfilter
Een maximum aan meer merkbare reinheid wordt verzekerd door de swirl MicroPor® Plus-filtratie. Deze procedure houdt niet alleen normaal huisstof, maar ook van alle genen fijnstof in de vorm van pollen, schimmelsporen, bacteriën in de zak en Milbenkot terug. De TÜV NORD, een onafhankelijk testlaboratorium, heeft deze eigenschappen getest en bevestigd met een certificaat. Voor mensen met allergieën en astmapatiënten betekent dit dat ze opgelucht ademhalen en diep ademhalen.

Co. Pace®-technologie voor de hoogste zuigkracht
De swirl airs pace® technologie met een extra filterkamer zorgt voor de hoogste zuigkracht. Vuil en stof kunnen worden afgezogen 730 voorfilters, en de deeltjes worden gelijkmatig door de zak verdeeld. Resultaat: De volledige zuigkracht blijft behouden totdat de zak daadwerkelijk vol is, en de zak valt er niet uit - zoals bij conventionele stofzuigerzakken het geval is.

De vuilvergrendelde stofkap voor een comfortabele, schone verwijdering
Wat is de hoogste kwaliteit met een stofzuiger en stoffilterzakken, als de stofkap als zwak punt blijkt? Vooral bij het vervangen van de stoffilterzak komt er fijn stof in het milieu en kan daardoor de gezondheid van de mensen in gevaar komen. De dirtlock stofkap doet wat hij belooft, want na het verwijderen van de stoffilterzak zorgt zijn doordachte vergrendelingsmechanisme ervoor dat het stof bij het weggooien van de volle stoffilterzak daar blijft waar het hoort. Gewoon comfortabel en veilig reinigen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Swirl Stofzuigzakken S73 4St
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 846642
Type Stofzak
EAN-code 08466426 | 4006508193295
Catalogusnummer 4006508193295
Merk Swirl
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.