Thule Glide 2 Jet Black

€ 699,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Met de sportieve Thule Glide Kinderwagen ben je flexibel en wendbaar. De kinderwagen heeft een vast voorwiel waardoor je ook makkelijk met deze kinderwagen kunt gaan joggen. Dankzij de grote banden met een doorsnede van 16 inch (voor) en 18 inch (achter) is de kinderwagen zeer geschikt om achter hard te lopen.
Het zitgedeelte is gevoerd en voorzien van ventilatie aan de bovenkant. De rugleuning van het zitje is verstelbaar en kan zelfs bijna helemaal plat zodat je kindje onderweg gewoon een dutje kan doen. De Thule Glide Kinderwagen heeft een groot, afsluitbaar opbergvak waarin je gemakkelijk alle spullen voor je kindje mee kan nemen.
De Thule Glide kinderwagen is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 34 kg. Bovendien is er een bijpassende reiswieg verkrijgbaar waardoor je jarenlang plezier van de kinderwagen hebt. De zonnekap heeft een kijkvenster waardoor je altijd een oogje in het zeil kunt houden. De 5-punts gordel met gordelpads zorgen ervoor dat je kindje stevig en veilig zit. De kinderwagen is eenvoudig in gebruik en kan met één hand opgevouwen worden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thule Glide 2 Jet Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 759441
Merk Thule
Catalogusnummer 10101928
EAN-code 07594410 | 872299045747
Type Wandelwagen
Maat Overige
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.