Thule Sleek Mallard Green On Black Incl Draagmand

€ 999,95
Special Price € 699,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Sla nieuwe wegen in en verken nieuwe paden! De Thule Sleek Mallard Green On Black is de slimme, stijlvolle en veilige kinderwagen voor stadsavonturiers en hun kinderen.
De wandelwagen heeft een lichtgewicht en eigentijds design, uitstekende wendbaarheid en superieur comfort voor ouder en kind.
De Thule Sleek is ontwikkeld voor de actieve ouder en perfect geschikt om vrijuit door de stad te lopen. Drukke straten, nauwe hoekjes of hobbelige stoepen? De Thule Sleek brengt jou waar je maar wilt.
Geen dag is hetzelfde, en geen kind of ouder is gelijk. Daarom kan je de Thule Sleek aanpassen aan de behoefte van jouw gezin, vanaf de geboorte van je kindje en terwijl je kindje groeit. Voeg nog een reiswieg, een tweelingzitje of nog een extra autostoelje toe, neem één, twee of zelfs drie kinderen mee, keer het zitje om zodat jij naar je kindje kan kijken of naar voren, kortom, maak van de Thule Sleek jouw eigen unieke kinderwagen. Met exact die accessoires die van de Thule Sleek jouw perfecte match maken.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thule Sleek Mallard Green On Black Incl Draagmand
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 838675
Merk Thule
Catalogusnummer 11000028
EAN-code 08386755 | 872299049707
Type Wandelwagen
Maat Overige
Kleur Groen
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.