Thule Urban Glide 2 Thule Blue

€ 699,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Thule Urban Glide 2 heeft een modern en lichtgewicht design en is daardoor de perfecte kinderwagen voor actieve gezinnen die willen genieten van het buitenleven, maar ook in de stad goed uit de voeten willen kunnen.
Het design heeft grote 16 wielen, ophanging voor comfort en wendbaarheid en een meebewegend voorwiel dat gemakkelijk door de straten stuurt en manoeuvreert en dat vastgezet kan worden als je gaat joggen of op oneffen terreinen komt.
De Thule Urban Glide 2 is speciaal ontwikkeld voor optimaal gebruiksgemak voor ouder en kind, de meest comfortabele ervaring of je nu even boodschappen gaat doen of jouw favoriete rondje jogt.
Je kindje ligt lekker voor een dutje onderweg dankzij een geventileerd achteroverhellend zitje en een groot zonnescherm dat jouw kindje in alle weersomstandigheden beschermt.
In het grote opbergvak kan je alles veilig opbergen wat je op een dagje uit wilt meenemen.
De kinderwagen is bovendien heel eenvoudig met een hand compact op te vouwen bij het vervoeren en opbergen.Een kinderwagen voor alle terreinen met een strak, lichtgewicht ontwerp, waardoor hij perfect is voor een stadsavontuur of voor een wandeling op jouw favoriete route.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thule Urban Glide 2 Thule Blue
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 759439
Merk Thule
Catalogusnummer 10101926
EAN-code 07594397 | 872299045723
Type Wandelwagen
Maat Overige
Kleur Blauw
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.