Thule Urban Glide 3 Black

€ 829,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Thule Urban Glide 3 is de ultieme grote, iconische kinderwagen voor elk terrein, perfect voor zowel pasgeborenen als peuters. Vernieuwd voor extra comfort. De ingebouwde beensteun, het rechtopstaande, comfortabele zitje met verstelbare rugleuning en de volledig bedekkende zonnekap met ventilatie zorgen voor een comfortabele rit, de hele dag, waar u ook naartoe gaat.
De Thule Urban Glide 3 is ontworpen voor actieve ouders en biedt een combinatie van comfort, functionaliteit en prestaties op elke ondergrond. Ervaar ongeëvenaarde wendbaarheid, het mooi gestroomlijnde lichtgewicht ontwerp en de grote 16-inch wielen met luchtbanden voor superieure vering. Deze kinderwagen zorgt voor een soepele en comfortabele rit, of u nu door de stad wandelt of de ruige paden opgaat. Met het draaibare voorwiel manoeuvreert u moeiteloos door drukke straten. Het wiel kan eenvoudig worden vastgezet als u een hoger tempo wilt aanhouden. De met de hand bedienbare draairem biedt optimale snelheidsregeling, zowel op de stoep als op heuvelachtig terrein.
De Thule Urban Glide 3 is niet alleen praktisch maar ook handig. De kinderwagen kan met één hand compact worden opgevouwen, waardoor opbergen en meenemen kinderspel is. De ruime bagagemand met ritssluiting biedt meer dan genoeg ruimte om alles mee te nemen wat u nodig hebt voor uw avonturen.
Dankzij de luxe eigenschappen als luchtbanden voor een soepele rit en een kap die volledige bescherming en ventilatie biedt, is uw kind de hele dag comfortabel, waar u ook naartoe gaat.
Draagmand apart verkrijgbaar.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thule Urban Glide 3 Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 886337
Merk Thule
Catalogusnummer 10101972
EAN-code 08863379 | 872299049592
Type Wandelwagen
Maat Overige
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.