Thule Urban Glide 3 Double Black

€ 999,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Thule Urban Glide 3 duo kinderwagen voor alle terreinen is de perfecte metgezel voor actieve ouders met twee kinderen, vanaf de geboorte. Deze lichtgewicht zij-aan-zij-kinderwagen heeft ruime en afzonderlijk verstelbare zitjes en past gemakkelijk door deuropeningen.
De Thule Urban Glide 3 duo kinderwagen is ontworpen met het oog op functionaliteit en is gebouwd om lichtgewicht en wendbaar te zijn. Hierdoor kunt u zich met gemak een weg banen door uw dag en geniet u van de vrijheid om samen met uw kinderen op verkenning uit te gaan.
De Thule Urban Glide 3 duo kinderwagen doet geen concessies aan comfort of wendbaarheid. Elk zitje biedt een knusse en veilige ruimte voor uw kinderen, en het mooi gestroomlijnde en lichtgewicht ontwerp van de kinderwagen, in combinatie met de grote wielen en het veersysteem, garandeert een soepele en comfortabele rit op elke ondergrond. Deze duo kinderwagen voor alle terreinen biedt geweldige wendbaarheid en prestaties, of u nu wandelt door de drukke straten van de stad of de ruige paden opzoekt.
De duo kinderwagen is niet alleen praktisch. De kinderwagen kan met één hand compact worden opgevouwen, waardoor opbergen en meenemen kinderspel zijn. De kap biedt volledige bescherming en ventilatie voor extra comfort voor uw kinderen, ongeacht wat de dag met zich meebrengt. Dankzij de luxe voorzieningen als luchtbanden en een ruime laadcapaciteit, is deze duo kinderwagen voor alle terreinen de perfecte metgezel voor u en uw groeiende gezin.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thule Urban Glide 3 Double Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 886343
Merk Thule
Catalogusnummer 10101978
EAN-code 08863430 | 872299049653
Type Wandelwagen
Maat Overige
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.