Toscane Kussen 46X46Cm Panama Jute

€ 13,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Met dit Toscane (bistro) kussen Panama Jute uit de ruime collectie van 4 seizoenen tuinmeubelen, geef je jouw tuinmeubelen eenvoudig een nieuwe look! Dit kussen van het merk Madison geeft je nog meer tuinplezier en is te gebruiken voor in tuinstoelen of op een tuinbank. Creëer eenvoudig jouw eigen stijl met een paar nieuwe Toscane kussens.

Madison levert al meer dan 35 jaar de beste kwaliteit in tuinkussens. Het sterkste garen, de beste stoffen en de mooiste dessins worden gebruikt. De combinatie van Hollands vakmanschap en onderhoudsvriendelijke materialen staan gegarandeerd voor jarenlang tuinplezier.

Panama stof is een stof geschikt voor buitengebruik
De stof van het merk Madison bestaat voor 50% uit katoen, voor 45% uit polyester en 5% andere stoffen. Panama stoffen zijn egaal van kleur, de stof krijgt een cijfer 5 op schaal van 8 als het gaat om verkleuring en geschiktheid voor buitengebruik. Dit betekent dat het kussen alleen na langdurig gebruik en blootstelling aan de zon kan verkleuren. De panama stof voelt zacht en comfortabel aan, dit wordt als zeer prettig ervaren voor het gebruik buiten. Mede doordat de stof niet plakkerig wordt wanneer het kussen in de zon ligt.

Specificaties:
- Sterke stof
- Voorzien van steps
- Duurzaam en kleurecht
- Warmtewerend
- Groot ademend vermogen

Onderhoudsadvies tuinkussen
Wij adviseren de tuinkussens met de hand te reinigen, dit kan door middel van een vloeibaar of zacht wasmiddel en op een temperatuur van maximaal 30 graden. Gebruik nooit een bleekmiddel houdend wasmiddel omdat dit de kleuren en stof ernstig kan aantasten. Ten alle tijden adviseren wij het wasvoorschrift voor reinigen goed te lezen en aan te houden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Toscane Kussen 46X46Cm Panama Jute
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 844841
Type Stoelkussens
Catalogusnummer TOSCB214
EAN-code 08448415 | 8713229064716
Merk Madison
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.