Traumeland Octasmart Matras 70X140Cm

€ 229,90
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Babys brengen het grootste deel van hun tijd liggend op de matras door. Daarom hechten steeds meer ouders veel belang aan de juiste keuze van producten.
De Octasmart babymatras van Träumeland is voorzien van de gepatenteerde Octaspring-technologie voor optimale luchtdoorlatendheid.
De vrijstaande, geventileerde 3D comfort pads ondersteunen de wervelkolom. Ze zijn ook acht keer luchtdoorlaatbaarder dan standaardschuim en bieden individuele aanpassing aan het lichaam.Twee hardheidsgraden: de lichtgroene kant is geschikt voor babys, de andere kant voor peuters. Voor veilige eerste pogingen om op te staan, is de matras voorzien van opstapranden. De matrashoes overtuigt door de natuurlijke vezel TENCEL tm, die voor een aangenaam slaapklimaat zorgt, en door een geïntegreerde vochtbescherming. De hoes is afneembaar en wasbaar op 60 ° C indien nodig.

Sleep safety multifunctionele hoes
38% Lyocell (TENCEL), 62% Polyester.

Gewatteerd met wash fleece
100% polyester. De wash-fleece is een wasbare holle vezel en daarom bij uitstek geschikt voor babys met allergieën. Het wasvlies heeft een hoog herstellend vermogen en dempt de Träumeland matrashoezen.
Tencel
Met Tencel is een nieuw tijdperk in de vezeltechnologie aangebroken. Tencel is een cellulosevezel en wordt in een milieuvriendelijk proces uit hout gewonnen (European Environmental Award). Het combineert de voordelen van vele vezels: fijn als zijde, sterk als polyester, gemakkelijk te reinigen als acryl, koel en comfortabel als linnen, warm als wol en absorbeert 130% meer waterdamp dan katoen.

Koudschuim
Vergeleken met zacht schuim worden voor koudschuim hoogwaardige tiger e grondstoffen gebruikt. Koudschuim vertoont een verbeterd puntelastisch gedrag, is beter ademend en heeft daardoor een langere levensduur. Door de integratie van luchtkanalen en contoursnedes worden de belangrijke factoren zoals ventilatie en elasticiteit op beslissende wijze verbeterd.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Traumeland Octasmart Matras 70X140Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 880745
Merk Traumeland
Catalogusnummer T015352
EAN-code 08807458 | 9120088887261
Type Bed
Maat 70x140cm
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.