Tricot Slen 953 Dark Saphhire

€ 79,50
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

In 1996 een absolute primeur! Dankzij continu onderzoek en gebruik van innovatieve breitechnieken is de Tricot-Slen een heerlijk comfortabele draagdoek. De Tricot-Slen Organic is lekker zacht, gemaakt van 100% biologisch katoen en GOTS gecertificeerd, zonder elastan! Lekker knus en warm in de winter maar ook perfect geschikt voor tussenseizoen en koelere zomers. Op een hete zomerdag of voor een warm klimaat raden we de Tricot-Slen Cool aan.
De Tricot-Slen is een draagdoek met lichte stretch waardoor hij ontzettend gemakkelijk in gebruik is. Dankzij een zeer bijzondere breitechniek, ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze producent in Nederland, biedt de Tricot-Slen optimaal comfort en geeft hij perfecte ondersteuning. Deze unieke techniek maakt dat de stof wel aangenaam rekt in de breedte en diagonaal waardoor je de draagdoek gemakkelijk aan kunt doen maar nauwelijks in de lengte. Bovendien wordt er in de Tricot-Slen geen elastan gebruikt, dus je kindje zal niet bouncen maar zit heerlijk comfortabel tegen je aan!
De Tricot-Slen is verkrijgbaar in 1 maat en past altijd! Omdat de knoopwijze van de Tricot-Slen zo gemakkelijk is en de stof heel soepel, kun je de draagdoek snel aandoen en is hij heel eenvoudig in gebruik. De demonstratie video toont stapsgewijs hoe je de draagdoek kunt gebruiken zodat je het heel snel onder de knie hebt.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tricot Slen 953 Dark Saphhire
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 575487
Merk Tricot Slen
Catalogusnummer BDDTS_1_953
EAN-code 05754878 | 5425011483959
Type Tricot Slen
Maat Overige
Kleur Groen
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.