Weber Master-Touch Gbs E-5775 Premium Se Houtskoolbbq 57Cm

€ 399,00
Gratis sear grate
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Zelfs barbecueliefhebbers met twee linkerhanden flansen lekkere grillgerechten in elkaar. De Weber Master Touch SE met premium opties, zoals een Sear Grate, scharnierend deksel en houtskoolring, maakt grillen, braden én roken namelijk heel eenvoudig.

3-in-1 barbecue: geschikt om te grillen, braden en roken
Groot RVS grilloppervlak (Ø 57 cm) voor ca. 13 burgers
Met Sear Grate en een houtskoolring/Diffuser Plate
Het scharnierende deksel opent en sluit eenvoudig
Uitbreidbaar met GBS accessoires, zoals een pizzasteen
Een ware masterchef
Dé master op barbecuegebied! Met de Master Touch Premium SE schroei je eerst die heerlijke steak dicht – mét schroeipatroon, dankzij de meegeleverde Sear Grate – om de barbecue daarna om te toveren tot een rookoven voor het langzaam roken van ribbetjes. De geëmailleerde ketel en deksel behouden de warmte optimaal en de temperatuur regel je eenvoudig met het ventilatierooster. Op het grote grilloppervlak (Ø 57 cm) bereid je hoofd- en zijgerechten tegelijkertijd en omdat het rooster gemaakt is van roestvrijstaal gaat hij extra lang mee. Op de dekselthermometer houd je ondertussen de temperatuur in de gaten.

Van alle gemakken voorzien
De Master Touch heeft een aantal handige extra’s. Zo komt de barbecue met een houtskoolring en diffuser-systeem, perfect voor eenvoudig roken én efficiënt brandstofverbruik. Ook handig is het scharnierende deksel dat je eenvoudig opent en sluit. De barbecue staat op een robuust onderstel en dankzij de wielen met kunststof laag verplaats je hem eenvoudig. Hang je gereedschap op aan de geïntegreerde haken, zet je iGrill thermometer (excl.) op de geïntegreerde standaard en jij hebt alles binnen handbereik!

Gourmet Barbecue System (GBS) rooster
De Master Touch is voorzien van een uniek, RVS grillrooster. De zijkanten van het rooster zijn scharnierend, waardoor je op elk moment briketten bijvult zonder het rooster van de ketel te halen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Weber Master-Touch Gbs E-5775 Premium Se Houtskoolbbq 57Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 766464
Type Houtskoolbarbecue
Catalogusnummer 17401004
EAN-code 07664649 | 077924085451 | 77924085451
Merk Weber
Verzendwijze Levering door eigen dienst Multi Bazar (geldig in West- en Oost-Vlaanderen). Levertermijn op afspraak, wij nemen contact met u op.