Wenko Handdouche Powerboost Dia 120Mm/3 Chroom/Wit

€ 39,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De krachtigste van de douchekoppen: de WENKO PowerBoost douchekop valt op door zijn extreem krachtige waterstraal die dankzij de 96 hogedruksproeiers voor een revitaliserend effect op de huid zorgt. Water heeft een heilzame en verfrissende werking en reinigt het lichaam effectief. Ook ideaal om het haar goed uit te spoelen na het wassen. De douchekop zorgt voor een buitengewoon gevoel onder de douche.
Spa-sfeer: naast de PowerBoost-functie, met masserende werking, is deze robuuste kunststof (ABS) douchekop met Ø 12 cm uitgerust met 2 andere verschillende soorten waterstralen en garandeert zo een gepersonaliseerd wellnessprogramma. De handdouche met 3 functies is voorzien van een knop voor het aanpassen van de functies.
Revitaliserende straal: laat u verfrissen door het water en kies uit drie straalsoorten, regelbaar door middel van een knop. De PowerBoost-functie is een soort intense straal, de douchekop is ook uitgerust met een variant met een regenfunctie die je zal ontspannen als een lichte en aangename tropische douche, en een combinatie van de regenfunctie met de krachtigere intense.
Natuurlijk doucheplezier: 's morgens vroeg of na een lange werkdag - sluit je ogen en laat je van top tot teen verwennen. De douchekop met een afgerond chroom-wit silhouet is naast de PowerBoost-verstelling uitgerust met een regenfunctie die absolute ontspanning garandeert.
One for all: De comfortabele douchekop is voorzien van een universele ½" aansluiting en is natuurlijk ook geschikt voor de instant boiler. Voorzien van praktische knopen, die zorgen voor een gemakkelijke verwijdering van kalkaanslag, heeft de handdouche een lange levensduur. afzettingen op de sproeiers kunnen eenvoudig met uw vingers worden verwijderd.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wenko Handdouche Powerboost Dia 120Mm/3 Chroom/Wit
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 860928
Type Handdouche
EAN-code 08609281 | 4008838348178
Merk Wenko
Catalogusnummer 24912100
Kleur Grijs
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.