Wenko Handdouche Softwater Dia 130Mm/3 Chroom/Zwart

€ 45,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De innovatieve doucheserie van WENKO overtuigt door functionaliteit, design en kwaliteit en maakt van uw badkamer een wellness-oase.
324 geïntegreerde jets, die het water in rustgevende, microfijne druppels uit de douchekop laten stromen, zorgen voor een zachte reiniging van het lichaam. Met de Softwater universele handdouche kunt u naast de Softwater-functie, die ontspant als een zachte tropische douche, nog twee andere straalsoorten kiezen: geniet van een zachtere versie of de krachtige Intensive-functie, wat u maar wilt. Welke straal je ook kiest, de handdouche werkt geruisloos en is bijzonder spatarm.
Douchekoppen zijn essentiële onderdelen van elke badkamer. De ronde douchekop is gemaakt van stevig ABS met een glanzende chromen coating in combinatie met zwarte sproeiers. Dit geeft de badkamer een modern design, want ook deze kamer verdient een stijlvol interieur. De klassieke douchekop is voorzien van praktische knoppen die zorgen voor een gemakkelijke kalkreiniging en een lange levensduur. Eventuele kalkaanslag op de sproeiers kunt u eenvoudig met uw vingers wegwrijven. De douchekop heeft een universele aansluiting met 1/2 en is uiteraard ook geschikt voor doorstromers.
Trakteer uzelf op het verwenprogramma thuis met de zachtwaterdouche in elegant design.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wenko Handdouche Softwater Dia 130Mm/3 Chroom/Zwart
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 860920
Type Handdouche
EAN-code 08609205 | 4008838351499
Merk Wenko
Catalogusnummer 24908100
Kleur Grijs
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.