Wenko Handdouche Watersaving Dia 110Mm/3 Zwart

€ 31,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Waterbesparing zonder verlies van comfort: dankzij het geïntegreerde waterbesparingssysteem wordt minder dan 8 liter water per minuut verbruikt (bij aanwezigheid van een waterdruk gelijk aan 3 bar), zonder het te weten. Dit bespaart 40% water zonder in te boeten aan comfort - in feite is een constante stroom gegarandeerd met behoud van een intense waterstraal.
Zo kunnen de douchekoppen intelligent worden: dankzij de vermindering van het verbruik van warm water ontstaat er een equivalente daling van het energieverbruik en een vermindering van de kosten. Zo profiteren het milieu en de portemonnee.
Spa-sfeer: naast de regenfunctie, die u zal ontspannen als een lichte en aangename tropische douche, is deze douchekop van stevig kunststof (ABS) met Ø 11 cm uitgerust met 2 andere verschillende soorten waterstralen en garandeert zo een programma van persoonlijk welzijn.
One for all: De comfortabele douchekop is voorzien van een universele ½" aansluiting en is natuurlijk ook geschikt voor de instant boiler. Voorzien van praktische knopen, die zorgen voor een gemakkelijke verwijdering van kalkaanslag, heeft de handdouche een lange levensduur. afzettingen op de sproeiers kunnen eenvoudig met uw vingers worden verwijderd.
Een douchekop met een heel bijzondere charme: zwart trekt aan en is een echt alternatief voor de standaard witte en chromen douchekoppen. De elegante WENKO waterbesparende douchekop is een prominent element, voegt een vleugje exclusiviteit toe en wordt zeker een hoogtepunt in de badkamer.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wenko Handdouche Watersaving Dia 110Mm/3 Zwart
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 860924
Type Handdouche
EAN-code 08609243 | 4008838295342
Merk Wenko
Catalogusnummer 24924100
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.