Zyliss E920212 Santokumes 18Cm

€ 12,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Het Comfort Santoku-mes heeft een afgeschuinde mesrand om minder voedselstokken te voorkomen. Het supersterke Japanse stalen mes is speciaal ontworpen voor producten die doorgaans moeilijker door te snijden zijn, en maakt licht werk van harde groenten zoals pompoen.
Duurzame conische geslepen messen van hoogwaardig Japans roestvrij staal blijven langer scherp (* tegen een gelijkwaardige materiaalkwaliteit van Zyliss SS-messen) Voorgevormd handvat ontworpen voor maximaal comfort en voor elke handgrootte en gripstijl. Antisliphandgreep zorgt voor controle, zelfs met natte handen. Ergonomische vingerafdruk om de snijtechniek en controle bij het snijden te vergemakkelijken. Ontworpen met de gebruiker in gedachten. Wordt geleverd met een mesbeschermer voor veilige opslag in de la en om het mes te beschermen wanneer het niet in gebruik is. Volledig vaatwasmachinebestendig 5 jaar garantie
Zyliss weet dat de magie van eten begint lang voordat de maaltijd de tafel bereikt. Daarom creëert Zyliss briljante keukengereedschappen en -apparatuur, ontworpen om u te helpen de kunst van het bereiden en koken te perfectioneren. Met zestig jaar Zwitserse expertise zijn Zyliss-gereedschappen een genot om te gebruiken en helpen ze u te laten genieten van de tijd die u in de keuken doorbrengt. Zyliss-producten voelen geweldig aan en ze zien er ook geweldig uit. Ze zijn een waar genot om te gebruiken.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zyliss E920212 Santokumes 18Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 800665
Type Santokumessen
EAN-code 08006653 | 5011268851650
Merk Muller
Catalogusnummer 060688
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.