Cloby Canvas Reflective Clips

€ 21,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De kinderwagen is een van de grootste aankopen die je doet wanneer je je eerste kind krijgt. Vervolgens wordt deze vaak behangen met grote en felgekleurde plastic knijpers. Zonde! Dat kan handiger en vooral mooier dachten wij, met als resultaat onze multifunctionele magnetische swaddle clips. En deze gebruik je niet alleen op je kinderwagen. De multifunctionele swaddle clips bieden de oplossing voor veel praktische dingen waar je als ouders tegenaan loopt. Dit mag dus niet ontbreken op je uitzetlijst!

Ze bevestigen doeken, speeltjes en zelfs kleine tasjes aan je kinderwagen, buggy or draagzak. Of zet er een doek mee vast om te functioneren als voedingsdoek of slabbetje. En dankzij het stijlvolle design en de hoge kwaliteit blijven de clips lang mooi ook voor gebruik in huis.

Deze uitvoering heeft nog een extra functionaliteit door toevoeging van een reflecterende strip. . De reflectie op deze strip is tot zeker 150m zichtbaar. Ideaal voor tijdens een late zomeravondwandeling of bij het wegbrengen en ophalen van en naar de crèche tijdens de donkere wintermaanden. Allemaal momenten waarop je in het donker met je wagen buiten loopt. Dankzij de reflecterende strip is ook je kinderwagen zichtbaar voor andere weggebruikers en voorkom je onveilige situaties. De swaddle clip kan natuurlijk ook worden bevestigd aan een draagzak, fiets, rugzak of kleding voor extra zichtbaarheid en veiligheid

Voor meer ideeën check onze inspiratiepagina!

2 omkeerbare swaddle clips zwart/ grijs canvas met reflecterende strip op grijze kant
Zichtbaarheid tot 150m
Gevouwen afmeting: 10x 6 cm
De swaddle clips zijn te gebruiken bij praktisch iedere kinderwagen & maxi cosi/autostoel.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cloby Canvas Reflective Clips
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 858402
Merk Cloby
Catalogusnummer CBY-CRF1-BLA
EAN-code 08584021 | 8719326044682
Type Accessoires
Maat Overige
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.