Hausrein Power Mop 3-In-1 Telescoop

€ 11,45
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Deze Power Mop 3-in-1 met Telescoop van Leifheit kan alles aan. Een mopkop met PowerScrub-stroken die hardnekkig vuil verwijderd zonder moeizaam schrobben. De Ultra-Absorberende strips aan de buitenkant zijn van 100% zuigkrachtig microvezel en kunnen in hun vezels bijzonder veel vuil opnemen en vasthoudenen dat al met één keer vegen. Stof en haren blijven gemakkelijk kleven aan de PowerPickUp-strips.

Dankzij de extra lange, flexibele strips maakt de Leifheit vloermop effectief schoonmaken van grote oppervlakken in zigzagbeweging mogelijk. De telescoopsteel is verstelbaar van 78 tot 137 cm en zo voor iedereen in te stellen op de eigen optimale en rug-vriendelijke werkhoogte.

Bovendien is de Power Mop 3in1 met telescoopsteel perfect te combineren met de Leifheit Emmer met zeefvoor comfortabel schoonmaken zonder te bukken of met je handen in het vuile water.

De steel heeft bovenaan een handig ophangoog. Zo hang je de Power Mop 3in1 met telescoop plaatsbesparend aan de muur. De mopkop is afneembaar en kan op 60 C gewassen worden. Het schroefdraad van de telescoopsteel zorgt voor een stevige stabiele verbinding tussen steel en mopkop. De telescoopsteel is bovendien te gebruiken met alle mopkoppen van Leifheit.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hausrein Power Mop 3-In-1 Telescoop
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 812899
Type vloerwissersystemen en accessoires
EAN-code 08128997 | 4006501521057
Catalogusnummer 52105
Merk Hausrein
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.