Onze maatregelen

  • Om de gezondheid te garanderen en de maatregelen van de overheid op te volgen zijn wij genoodzaakt om onze winkels te sluiten tot en met 19 april. De webshop blijft 24/7 open, maar wij vragen rekening te houden met enige vertraging in onze uitlevering + helpdesksupport. Aankopen worden uitsluitend verzonden, u kan niet meer kiezen voor afhaling in de winkel
  • Wenst u een geschenkje te kopen van een geboortelijst? Indien u kiest voor ‘afhaling lijstlegger’, dan zorgen wij dat het pakje snel aan huis geleverd wordt bij de kersverse ouders. Wenst u het geschenkje zelf te overhandigen dan kan u kiezen voor afhaling in de winkel (vanaf 6 april) of levering bij u thuis.
  • 10% korting in onze fashionafdeling vanaf 14 maart.
  • Heb je nog waardebonnen van de Sint actie? Geen probleem, we verlengen de geldigheid tot 1 oktober 2020! Let op: De waardebonnen kunnen enkel opgenomen worden in de winkel bij uw volgende aankoop tot 1 oktober 2020. Bij deze actie zijn Multimedia artikelen, elektrische voertuigen, andere acties of andere waardebonnen uitgezonderd. Deze waardebonnenactie is niet cumuleerbaar met deze of andere acties.

Mocht u vragen hebben, kan u ons altijd telefonisch (+32(0)51545575) of via mail (webshop@multibazar.be) bereiken.