De limited edition Air Layers zijn er!

Yes! Goed nieuws, want er zijn nieuwe limited edition prints van de Aeromoov Air Layers binnengekomen. Lees hieronder waarom de Air Layer een musthave is voor de zomer! Ga jij voor de Berries, Boats, Bunnies of Magnolias?

Waarom een Air Layer gebruiken?

De AeroMoov Air Layer is speciaal ontwikkeld om je kindje fris en droog te houden in de autostoel of buggy. Zo kunnen uitstapjes en reizen bij hogere temperaturen aangenaam en zorgeloos verlopen.

Unieke 3D-technologie

De unieke 3D-technologie reguleert de luchtcirculatie onder je kindje zodat warme lucht zich niet opstapelt en frisse lucht wordt aangevoerd. Je kan de 3D-luchtlaag niet indrukken, dus de Air Layer zorgt voor constante luchtcirculatie. Geen natte rug of klamme haartjes meer dus!

Absorberend

De Air Layer beschikt over een zacht laagje biokatoen, dat overtollig zweet absorbeert. Zo voelt hij extra zacht en comfortabel voor je kindje om op te zitten. Daarnaast blijft je autostoel of buggy langer mooi en als nieuw!

Wasmachinebestendig

Je wast de Air Layer gewoon in de wasmachine op 40°C. Hij droogt vlug en je kan hem dus snel hergebruiken. Lekker handig en hygiënisch dus!

Welke maat heb ik nodig?

Voor een babydrager zoals de Cybex Cloud T of de Maxi-Cosi Pebble 360 pro2 gebruik je de groep 0 Air Layer. De groep 1 Air Layer gebruik je voor autostoeltjes voor kinderen van 9 tot 18 kg. Voor een meegroeistoel gebruik je de groep 2/3 Air Layer en voor de kinderwagen of buggy zijn er speciale buggy Air Layers voorzien! Heb je hier toch graag wat extra uitleg bij? Kom gerust langs in de winkel voor uitgebreid advies.