Gerust naar dromenland met Avent

Gaat je kindje binnenkort op zijn of haar eigen kamertje slapen? Dat kan misschien wel een beetje spannend zijn. Met de slimme SCD921/26 babyfoon van Avent heb je altijd zicht op wat je kindje uitspookt, waar je ook bent. Wij sommen de belangrijkste voordelen van deze babyfoon voor jou op.

Hou je kindje in de gaten van op afstand

De babyfoon beschikt over een babyunit en een ouderunit. De ouderunit heeft binnen een bereik tot 50 meter en zelfs tot 400 meter buiten! Daarnaast kan je de babyunit ook via internet veilig verbinden met je telefoon door de app te downloaden.

Tot 12 uur draadloos gebruik

De babyunit steek je gewoon in het stopcontact en de ouderunit kan zowel in het stopcontact als op batterij werken. Deze batterij gaat in ecomodus tot 12 uur mee! Je kan de ouderunit ook enkel op audio (zonder beeld) zetten, en ook het scherm van je smartphone hoeft niet de hele tijd op te staan. Door de ‘actieve achtergrond’ blijf je je kindje horen als het geluid maakt, ook als je telefoon in slaapstand gaat!

Hoogwaardig beeld

Door de full HD-camera en de hoge resolutie van het scherm ontvang jij kwaliteitsvolle beelden. Zo wordt de figuurlijke afstand tussen jou en je kindje kleiner en lijkt het net alsof je gewoon naast het bedje van je kindje staat. Daarnaast kun je met de digitale zoom je baby nog beter zien en ’s nachts geniet je van het automatische nachtzicht.

Innovatief geluid

Ook qua geluid biedt de babyfoon voordelen: door de ‘true talk back’-functie heb je niet meer het walkie talkie-effect. Dus wanneer jij door de babyfoon tegen je kindje praat, hoor je tegelijkertijd ook je kindje nog. Daarnaast kan je ook gepersonaliseerde geluiden opnemen of gewoon rustgevende geluiden laten afspelen, zoals slaapliedjes of witte ruis.

     
     

    Shop de Avent babyfoon