Attitudez Reiskoffer Air-Z Large Green 76X49X31Cm

€ 89,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Op zoek naar een reiskoffer die niet alleen stijlvol is maar ook een statement maakt? Ontmoet onze Army Green reiskoffer! Deze robuuste en avontuurlijke koffer is de ultieme keuze voor reizigers die graag in stijl willen reizen, terwijl ze ook de duurzaamheid en veelzijdigheid van een militaire uitrusting waarderen.

Waarom zou je voor onze Army Green reiskoffer kiezen?

Strak Militair Ontwerp: De diepe Army Green kleur is niet alleen modieus, maar straalt ook kracht en vastberadenheid uit. Het ontwerp is geïnspireerd op militaire uitrusting en brengt een gevoel van avontuur met zich mee.

Onverwoestbaar: Onze reiskoffer is gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Of je nu door de wildernis trekt, over de wereld reist of gewoon je bagage veilig wilt opslaan, deze koffer is bestand tegen alles wat op zijn pad komt.

Slimme Organisatie: Binnenin vind je handige ritsvakken, inpakriemen en een ruim hoofdcompartiment om al je spullen georganiseerd te houden. Nooit meer stressen over het vinden van je spullen.

Gemakkelijke Mobiliteit: Dankzij de soepel rollende wielen en het uitschuifbare handvat is deze koffer moeiteloos te vervoeren, of je nu door drukke luchthavens reist of off-road avonturen beleeft.

Veiligheid en Beveiliging: Het ingebouwde TSA-goedgekeurde slot zorgt ervoor dat je bagage veilig blijft terwijl de douane toch toegang heeft voor inspecties.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Attitudez Reiskoffer Air-Z Large Green 76X49X31Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 883557
Merk AttitudeZ
Catalogusnummer A20.1203
EAN-code 08835574
Type Harde reiskoffers
Maat 76 cm
Kleur Groen
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.