Avent Scd921/26 Beeldbabyfoon Met App (Ouder + Wifi)

€ 344,99 € 0,07 € 0,29
Special Price € 265,00 € 0,07 € 0,29
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Ons Secure Connect-systeem maakt gebruik van meerdere versleutelde koppelingen tussen de babyunit en de ouderunit en app. Voor een geruststellende sterke en veilige verbinding.
Je kleintje zien en horen, thuis en op afstand, met de Philips Avent Baby Monitor+-app. Door middel van wifi of mobiel internet kun je je kleintje vanaf elke plek in de gaten houden en op z'n gemak stellen.
De babyunit bevat een full HD-camera met nachtzicht en digitale zoom, voor duidelijke beelden van de kamer van je kleintje, dag en nacht.
Blijf verbonden met de ouderunit, die tot wel 400 meter bereik* heeft om je huis. Voor alle andere plaatsen biedt de Baby Monitor+-app via wifi of mobiel internet onbeperkt bereik.
De oplaadbare ouderunit heeft een batterijduur van maximaal 12 uur* en een 4,3"-kleurenscherm. Je kunt je kleintje dus de hele dag en zelfs tot in de avond in de gaten houden voordat je weer moet opladen.
De ingebouwde kamerthermometer geeft een alarm bij een te hoge of te lage temperatuur, waardoor je kleintje heerlijk ligt. Precies knus genoeg voor het perfecte slaapje.
Geef de kamer van je kleintje een geruststellende gloed met het ingebouwde nachtlampje van de babyunit. Je kunt vanaf de ouderunit en de Baby Monitor+-app het lampje aan- of uitzetten en het licht aanpassen.
Geen walkietalkies meer nodig! Onze babymonitor heeft een 'true talk back'-terugspreekfunctie, zodat jij en je kleintje elkaar met één druk op de knop kunnen horen zingen, praten en lachen zonder onderbrekingen.
Kies uit 15 rustgevende nummers, van vogelgezang en avondgeluiden uit de natuur tot slaapliedjes, waaronder 'Rock-a-Bye Baby'. Je kunt ook je eigen liedje opnemen en deze afspelen wanneer je wil. Er gaat toch niets boven de stem van je ouders?
De monitor is meteen klaar voor gebruik omdat de ouderunit en babyunit al met elkaar zijn verbonden. Stel de wifi in en koppel de Baby Monitor+-app wanneer het jou uitkomt.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avent Scd921/26 Beeldbabyfoon Met App (Ouder + Wifi)
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 837641
Merk Avent
Catalogusnummer SCD921/26
EAN-code 08376411 | 8710103974604
Type Beeldbabyfoon
Maat Overige
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.