Baby Born Sister Style Play

€ 59,95
Special Price € 49,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

"Als ik groot ben, wil ik danseres worden. Of misschien een boomklimmer?" Zus houdt ervan om leuke poses aan te nemen en extravagante bewegingen te maken. Van haar beweeglijke hoofd tot haar schouder- en ellebooggewrichten kan ze zeer expressieve gebaren maken met haar bovenlichaam. Haar flexibele heupen kunnen verbluffend swingen, zodat ze alle beste danspasjes kan doen. Dansen zou zeker een carrièremogelijkheid voor haar zijn - en met haar flexibele knieën zou ze ook een professionele klimmer kunnen zijn. Zus kan zelfs helemaal alleen staan.
Met haar zachte huid vindt het kleine meisje het heerlijk om in bad te gaan en haar lange blonde haar te laten stylen. Ze neemt zelfs haar eigen haaraccessoires mee. De spiraalvormige haarbandjes en de gekleurde strengen passen perfect bij haar outfit in verschillende tinten roze. Bij welke baan passen de liefdevol bedrukte onesie en het schattige tule rokje het best?

Met zeven levensechte functies voor heel wat speelplezier.

Inhoud: pop met onesie, tulle rok, schoenen, haarborstel, twee spiraalvormige haarelastiekjes, twee haarclips, twee clips met haarstrengen en een vriendschapsarmbandje voor het kind en de pop.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Baby Born Sister Style Play
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 879485
Catalogusnummer 833018
Type Poppen
Maat 14.5x19.5x20.5cm
Leeftijd 4+ jaar
EAN-code 08794857 | 4001167833018
Merk Baby born
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.