De babykamers van Multi Bazar

Bij Multi Bazar vind je de perfecte babykamer voor jouw kleine spruit. Je kan bij ons terecht voor zowel uw meubelen als voor de vele decoratie die jouw babykamer tot een echt paradijs kunnen omtoveren.

Bopita

Van stapelbedden tot kaptafeltjes, Bopita heeft het allemaal. De kinder- en jeugdkamers van Bopita staan voor eindeloos combineren. Groot of klein, de Bopita collectie biedt de gepaste oplossing. Deze Nederlandse fabrikant werkt met kindvriendelijke lakken op waterbasis en veilige sluitingen en ladegeleiders. Bopita staat voor tijdloos, degelijk, nooit saai en altijd verrassend. Ontdek al onze Bopita collecties met trendy en tijdloze meubelen. Hoe fijn een Bopita kamer toch kan zijn!

ANNE

BASIC WOOD

BELLE

CAMILLE

CHARLOTTE

CORSICA

COUNTRY

DIVA

FIORE

HUGO

JENTE

KYAN

LEVI

LISA

LYNN

MIX & MATCH

NARBONNE

NORDIC

PEBBLE WOOD

ROMANTIC

VERONA

VICTORIA

MILA

Childhome

Childhome is een Belgisch merk dat gekend staat om zijn moderne en praktische producten. Alle meubelen zijn tot in de puntjes uitgewerkt.

HAMPTON

LALANDE

PALMA

PARIS

QUADRO

RETRO RIO

ROCKFORD

Pericles

Pericles is volledig made in Belgium, met een traditie van kwaliteit. Ze willen op een toegankelijke en eenvoudige manier toekomstige ouders bijstaan in hun voorbereiding op het ouderschap.

MONACO

NANTES

PURE

SOPHIE

TORONTO

Quax

Quax heeft één grote droom, jouw baby verwelkomen in een wereld van vertederende vreugde en tijdloze schoonheid. Vormgeving en design zitten verweven in het Quax-DNA.

COCOON

HAVANA

INDIGO

LINEA

LOFT

STRIPES

TRENDY

Neyt

NEYT is een Belgisch familiebedrijf met vestiging in Beervelde, gespecialiseerd in de productie van moderne meeneemmeubelen sinds meer dan 35 jaar.

ARNE

ARTHUR

DELIA

HELGA

LIV

LUCA

NOOR

STAN

VIC