Barbecook Promo Magnus Comfort + Set Van Spatel, Vork En Tang

€ 395,00
Gratis set met spatel, vork en tang
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Barbecook Magnus Comfort houtskoolbarbecue (85 x 64 x 110 cm) is de ideale barbecue voor wie op zoek is naar een veelzijdige en comfortabele ervaring. Deze barbecue heeft een aantal unieke eigenschappen die het grillen een fluitje van een cent maken.

Met de flexibele gietijzeren XL roosters bedient u tot wel 14 personen tegelijk. Dit maakt de Magnus Comfort de ideale houtskoolbarbecue voor grote groepen en gezellige feesten. De perfecte ergonomische kookhoogte van 90 cm zorgt voor een comfortabele grillervaring.

Het afneembare deksel met scharnieren en soft-touch handvat maakt het makkelijker om bij de grill te komen en het grillproces te regelen. De 1 mm geëmailleerde stalen kom zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en een gelijkmatige warmteverdeling. Daarnaast zijn er geen startproblemen dankzij de geëmailleerde carbon starter. Zo ga je snel aan de slag met het bereiden van gerechten en hoef je niet te wachten tot de barbecue is opgewarmd.

Door de stevige wielen is de barbecue gemakkelijk te verplaatsen en af ​​te stellen, terwijl de extra brede voet zorgt voor maximale stabiliteit. De gepoedercoate bijzettafel en RVS ophanghaken zorgen voor extra werkruimte en zijn handig bij het bereiden van maaltijden. De zwarte Magnus Comfort is te combineren met alle Dynamic Core accessoires voor
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbecook Promo Magnus Comfort + Set Van Spatel, Vork En Tang
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 867131
Type Houtskoolbarbecue
EAN-code 08671318 | 5404035700761 | 5404035702208
Merk Barbecook
Catalogusnummer BC-PRO-063
Kleur Zwart
Verzendwijze Enkel afhalen mogelijk.