Er is een fout opgetreden bij het genereren van deze content.

Rookovens

Deze oude methode om etenswaren langer te bewaren is helemaal terug. Geniet ook meer van het buitenleven en ga bijvoorbeeld in de winter uw stukje wild roken op uw terras. Trek een dikke jas aan, stook een vuurtje en laat jouw vlees rustig roken terwijl je geniet van een glaasje warme wijn of thee. Geniet lekker thuis van de geneugten die de winter kan bieden!

Otto

Nog nooit vlees of vis gerookt? Niets houd je nog tegen om het uit te proberen. Met de elektrische rookoven Otto doe je dat vanaf nu in 1,2,3. Plaats een handvol geweekte rookschips in de lade, steek de stekker in het stopcontact en het plezier kan beginnen! Door zijn eenvoudig gebruik kun je makkelijk een zalm bereiden in nog geen 40 minuten!

Meer info

Oskar

De Barbecook Smokers zijn echte alleskunners: je gebruikt ze om koud of warm te roken. En of het nu gaat om zalm, forel, of een stuk wild, de stevige roosters en ophanghaken helpen je het gewenste resultaat te behalen. Geniet van hun gebruiksgemak en experimenteer met verschillende bereidingen en de diverse soorten Barbecook rookchips of rookmot.

Meer info