Beaba Babycook Neo Grey/White

€ 220,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Maaltijden bereiden voor je kleine spruit ging nog nooit zo gemakkelijk met deze Neo stoomkoker-mixer van Béaba. Dankzij de resistente materialen blijven de voedingsstoffen bewaard.
Het apparaat kookt met een zacht stoomsysteem dat de natuurlijkheid en voedingsstoffen van het voedsel respecteert. Met de Babycook Neo hebben de ingenieurs van Béaba hun stoomkokerexpertise geoptimaliseerd door duurzame materialen te gebruiken: de mengkom is van bestendig glas en de stoomschaal en het blad zijn van roestvrij staal. Praktisch gezien is het waterreservoir ook uitgerust met een grote opening die het onderhoud en het ontkalken vergemakkelijkt. De ingenieurs hebben rekening gehouden met het milieu: het apparaat is milieuvriendelijk en het is volledig vervaardigd in Frankrijk.

De stoomschaal van 1000 ml en de mengkom van 1250 ml zijn bijzonder groot en kunnen worden gebruikt om grotere hoeveelheden te bereiden. Je kan er gemakkelijk vlees, vis, fruit of groenten mee bereiden.
De voorbereidingen vereisen ongeveer 15 minuten. De Neo geeft een waarschuwing door middel van een lichtsignaal wanneer de maaltijd klaar is.
Bovendien kan deze steamer en blender zowel opwarmen als ontdooien. Erg handig wanneer je een kleine voorraad in de vriezer of in de koelkast hebt liggen!
Krijg daarenboven 5 jaar garantie door je te registreren bij de app "Beaba & Ik". De app biedt verder nog recepten en tips. Je kan er ook de jouwe delen! Perfect als je eens inspiratieloos bent of net bulkt van ideeën die je wil delen!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beaba Babycook Neo Grey/White
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 749433
Merk Beaba
Catalogusnummer 912773
EAN-code 07494338 | 3384349126407 | 3384349127732
Type Babycook
Maat Overige
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.