Bestway 56725 Zwembad Power Steel D4.88X1.22M

€ 599,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Een van de belangrijkste aspecten waardoor Bestway zich van de meeste concurrenten onderscheidt, is het installatiegemak van zijn zwembaden en de uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen. Dit model zwembad, dat tot de lijn Power Steel behoort, is ontworpen met als enige bedoeling de installatie gemakkelijk en veilig te maken door middel van de gepatenteerde technologie Seal & Lock Bestway. Dit systeem zorgt niet alleen voor een eenvoudige installatie en montage van het zwembad, zonder de hulp van gereedschap te hoeven inroepen, maar garandeert ook een perfecte ondersteuning van de dragende structuur, en voorkomt het doorbuigen van de uitwendige verbindingen en de vorming van roest daarin, dankzij de speciale anticorrosiebehandeling die op de stalen verbindingsstukken is toegepast.

.

Het rondvormige zwembad is geheel omsloten door een PVC liner met drie lagen TriTech, gepatenteerd door Bestway. Meer bepaald is dit een materiaal dat veel sterker is dan de traditionele liner voor bovengrondse zwembaden, omdat het bestaat uit drie lagen die elkaar overlappen en aan elkaar gelast zijn, of uit twee lagen gelamineerd PVC die een tussenlaag omsluiten die bestaat uit een kern van polyestergaas. Deze bijzondere configuratie stelt TriTech in staat een zeer hoge weerstand te bieden en een uitzonderlijke duurzaamheid van het zwembad te garanderen, zodat het u gedurende vele seizoenen zal vergezellen.

Het zwembad heeft een totale diameter van 588 centimeter, een hoogte van 122 centimeter en een capaciteit van 19.480 liter water, zodat volwassenen in alle comfort kunnen zwemmen en kinderen kunnen genieten van de geïntegreerde patrijspoorten die op verschillende plaatsen rond het zwembad zijn aangebracht. De binnenkant van het zwembad is ook betegeld, zodat zwemmen in het zwembad ook voor het oog een plezierige ervaring is.

U hoeft niet te spitten of ander inspannend werk in de tuin te doen, want alles wat u nodig hebt zit al in het pakket.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bestway 56725 Zwembad Power Steel D4.88X1.22M
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 851087
Type Metal Frame Pools
EAN-code 08510877
Catalogusnummer 15356725BES
Merk Bestway
Verzendwijze Levering op pallet. Transportkost België 35 euro, Nederland 60 euro.