Bestway 60135 Lay-Z-Spa Grenada Airjet 2.36M X 71Cm

€ 699,00
Special Price € 629,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Na een lange dag is er niets meer ontspannend dan wegzakken in warm, borrelend water in uw eigen achtertuin. De Lay-Z-Spa Grenada AirJet tm biedt een rustgevende massage-ervaring voor maximaal 8 personen, terwijl hij nog steeds snel en eenvoudig op te zetten is. Deze spa bereikt temperaturen tot 40C (104F) voor ultieme ontspanning terwijl u wordt omringd door 190 AirJet-massagebubbels. Bevestig eenvoudig de pomp en kijk hoe deze wordt opgeblazen.
het AirJet-systeem beschikt over 190 jets die luchtbellen uit de bodem van de spa laten ontsnappen om een ​​warme, borrelende spa-omgeving te creëren. Deze rustgevende bubbels helpen je ontspannen en tot rust komen vanuit het comfort van je huis.
De opblaasbare wanden van deze spa zijn gemaakt van duurzaam, lekbestendig DuraPlus tm-materiaal dat schade voorkomt. Vergeleken met PVC is DuraPlus 3-laags materiaal 33% scheurvaster en 56% rekbestendiger. Dit type interne constructie voorkomt uitzetting in de loop van de tijd, waardoor de spa dezelfde vorm behoudt, ongeacht hoe vaak deze is opgeblazen en leeggelopen.
de meegeleverde Freeze Shield tm automatische verwarmingsfunctie voorkomt dat interne componenten bevriezen bij koudere temperaturen. Het systeem is ontworpen met innovatieve wintertechnologie en houdt de interne temperaturen tussen 6graden en 10gradenC (42graden en 50gradenF) om schade te voorkomen.
Lay-Z-Spa is het enige merk op de markt met een gronddetectiesysteem. Hierdoor wordt het product geaard, waardoor eventuele elektrische schokken worden voorkomen als het elektrische systeem in aanraking komt met water en uw veiligheid op nummer een staat.
Uitgerust met een pomp die de spa snel opblaast, opwarmt, filtert en het massagesysteem regelt, is deze spa zowel gemakkelijk als handig. De pomp is gemakkelijk te bereiken vanuit de spa en is voorzien van bekerhouders voor drankjes en snacks. Ook inbegrepen is een ChemConnect tm-dispenser die schoon, gezond water houdt.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bestway 60135 Lay-Z-Spa Grenada Airjet 2.36M X 71Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 846104
EAN-code 08461049 | 6941607312544
Catalogusnummer 15460135BES
Merk Bestway
Type Opblaasbare jacuzzi's
Verzendwijze Levering door eigen dienst Multi Bazar (geldig in West- en Oost-Vlaanderen). Levertermijn op afspraak, wij nemen contact met u op.