Bling2O Zwembril Spectro Strawberry +6Jaar Meerkleurig Siliconen Met Aanpasbare Hoofdba

€ 29,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Duik in het water met stijl en helder zicht!
Deze zwembril combineert stijl en functionaliteit, zodat kinderen vol vertrouwen kunnen zwemmen met helder zicht. Met leuke en opvallende designs zullen ze er cool uitzien terwijl ze genieten van hun zwemavonturen.
De zwembril is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt een comfortabele pasvorm. Het zachte en flexibele materiaal rond de ogen zorgt voor een aangenaam gevoel en voorkomt dat er water in de bril komt tijdens het zwemmen.
Met verstelbare bandjes is de zwembril eenvoudig aan te passen aan de hoofdgrootte van het kind, waardoor een veilige en comfortabele pasvorm wordt gegarandeerd. Het voorkomt dat de bril afglijdt en zorgt ervoor dat kinderen zich vrij kunnen bewegen in het water.
Met leuke designs en kleuren bieden onze zwembrillen kinderen de mogelijkheid om hun persoonlijkheid uit te drukken en zich uniek te voelen in het water. Het voegt een extra vleugje plezier toe aan hun zwemervaring.
Laat je kinderen vol vertrouwen duiken in het water met deze zwembril. Ze zullen genieten van helder zicht, comfort en stijl terwijl ze plezier hebben in het zwembad of de zee!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bling2O Zwembril Spectro Strawberry +6Jaar Meerkleurig Siliconen Met Aanpasbare Hoofdba
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 875640
Catalogusnummer 6125044
Type Zwembrillen
Leeftijd 6+ jaar
EAN-code 08756404 | 850045540449
Merk Bling2O
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.