Header
Header

Weg met die groene aanslag! De beste producten op een rijtje.

De temperaturen gaan weer wat omhoog en de dagen worden langer. Het perfecte moment dus om jouw terras terug lenteproof te maken. Vaak is er groene aanslag aanwezig op jouw terrastegels na de winter. Hiervoor zijn tal van verschillende oplossingen om dit te bestrijden

Bleekwater

De goedkoopste oplossing om groene aanslag te verwijderen is bleekwater. Dit is echter wel enkel mogelijk bij niet al te hardnekkig vuil.

BSI

BSI zoekt altijd naar de beste oplossing voor alle huis- en tuinproblemen. Zo hebben zij ook verschillende mogelijkheden voor het bestrijden van groene aanslag. Anti-Groene aanslag concentraat is te gebruiken op alle materialen en ondergronden. 1 liter is goed voor 200 m². Naast de 1 liter flessen zijn er ook 5 liter flessen beschikbaar. Deze zijn dan weer goed voor een behandeling tot 1000 m².

HG

Gegarandeerd resultaat binnen de 36u met HG. De groene aanslagreiniger van 5 liter is de onverdunde vorm. Meng dit met water en deze is goed voor een behandeling tot 1000 m². Wanneer dit verdund is, heeft dit geen invloed op gras en planten. Naast deze flessen zijn er ook 5 liter flessen beschikbaar die meteen gebruiksklaar zijn met een handige sproeikop.

Aquaplan

De Stop Groene aanslag is krachtig en gebruiksklaar om alle groene aanslag, korstmossen, schimmels en algen te verwijderen. De doos van 5 liter is goed voor 50 m². Deze van 15 liter is dan weer goed voor een oppervlakte van 150 m². Daarnaast is ook de mogelijkheid om te kiezen voor de biologische producten. Deze werkt op basis van enzymen en zorgt voor een effectieve reiniging van ondergronden zonder schrobben. Deze manier duurt misschien wat langer, maar je hoeft er zelf wel weinig aan te doen. Dit product heeft een dekking van 10 m² per liter. Deze is beschikbaar is 0,75 liter, 5 liter en 15 liter

Rubson

De reiniger van Rubson is gebruiksklaar en heeft een snelle werking. Gebruik ongeveer 1 liter voor een oppervlakte van 5m².

blogposts blogposts blogposts