Header
Header

Deskundig advies voor uw badkamerrenovatie

Spreek onze verkopers aan in de afdeling. Eddy (Pittem) en Jeffrey (Izegem) geven jullie graag de nodige deskundige uitleg. Op een eenvoudige manier krijg je een perfecte uitleg. Zo ga je naar huis met alle producten en toebehoren die je nodig hebt om de klus te klaren.

Waar moet ik op letten wanneer ik start met een badkamerrenovatie?

Maak vooraf een plannetje met alle afmetingen van de badkamer als ook de diameters en plaatsen van de toe- en afvoer leidingen. Controleer zeker de staat van alle leidingen. Zo voorkom je vochtproblemen die zich achteraf kunnen voordoen. Hou rekening met de ondergrond van jouw badkamer. Komt deze op een stenen- of een houten vloer? Of wanneer je badkamer op een verdiep komt, ga je best na voor het boren van de leidingen als je ondergrond beton gewelven of een volle betonplaat is. Indien de ondergrond houten balken zijn, controleer zeker naar de draagkracht, waneer je een bad of inloopdouche wenst te plaatsen. Ook niet onbelangrijk is de materie van de muren. Zijn het bakstenen controleer dan zeker als deze recht zijn zo niet kan je met gipsplaten dit omzeilen. Hou rekening mee dat jouw badkamer de meest vochtige kamer is in jouw woning, dus is het plaatsen van groene gipsplaten een must.

Waar moet ik rekening mee houden wanneer ik een badkamermeubel, bad en/of douche aankoop?

Het belangrijkste zijn de afmetingen en waar je badkamer, bad of douche zal komen te staan. Indien je nog twijfels zou hebben, breng gerust jouw plannetje mee met alle maten, dan bekijken wij samen met jou wat haalbaar is.

Wat heb ik naast het badkamermeubel, bad en douche nog nodig voor een basis badkamerrenovatie?

Wat niet in jouw winkelwagen mag ontbreken zijn aansluitingen zoals sifon, flexibels,... maar ook een afvoerplug indien die niet is meegeleverd, lippendichting, silicone en ook leuke badkameraccessoires zoals een zeepdispenser, handdoekrek,...

blogposts blogposts blogposts