Fietsen & Wieltjes

Jouw aller eerste fietsje, daar leer je op rijden. Eerst nog met steunwieltjes, daarna kan je samen met mama en papa mee op een grote fietstocht.
Wij hebben alles in huis om te leren fietsen, van steunwieltjes tot leuke helmen en fluohesjes. Neem snel een kijkje wat we in huis hebben om jouw fietsavontuur nog leuker te maken. Er zijn fietsen beschikbaar van maat 10 inch tot 20 en 24 inch.
Inlineskating en rolschaatsen blijft razend populair bij kinderen. Houden jouw kids ook van wat snelheid en zijn ze niet bang om eens een trucje te proberen? Dan vind je hier wat je zoekt.

Veiligheid boven alles! Met de juiste bescherming zorg je te allen tijde voor voldoende veiligheid. Vermijd kwetsuren met onze beschermsets.
Droom jij ervan om de nieuwe Tony Hawk te worden? Of sta je telkens te popelen om opnieuw afdalingen te trotseren op je longboard? Bij Multi Bazar vind je het geschikte materiaal.
Buiten spelen wordt zoveel leuker met een step. Bij Multi Bazar vind je steps voor klein en groot. Dankzij de verschillende kleuren en soorten vind je zeker wat je zoekt.
Met de waveboards van Multi Bazar ga je stoer de straat op. Verbaas je vriendjes met de snelheden die jij kan halen op dit nieuwe speeltje. Even oefenen en je bent er gegarandeerd mee weg.
De mogelijkheden van een hoverboard zijn eindeloos. Naast het feit dat je makkelijk verplaatsingen kan maken, kan je met een hoverboard ook dansen en tricks uitproberen.