Go-Carts, Quads, Tractoren en Sledes

De gocart van Exit Toys is exclusief in zijn soort. Hij is snel, wendbaar en ontzettend leuk. De stoere gocart is vernieuwend, stevig en uniek.
Welkom in de wereld van de trikers! Ontdek snel het coolste rijdende speelgoed op de markt. Ben jij een waaghaals die van snelheid houdt? Leg je lichaam volledig mee in de draai en kom als een professional uit de scherpste bochten gereden.
Laat jouw kind met Rolly Toys landbouwvoertuigen spelenderwijs kennismaken met het leven op de boerderij. John Deere of New Holland, welke verkies jij?

De stoere quads van Peg Perego doen je kleine racer dromen! Ze zijn elektrisch aangedreven, erg veilig en oerdegelijk. Ideaal om je kleine spruit de omgeving te laten ontdekken.
Kan je ook niet wachten tot de sneeuw er weer aankomt? Haal alvast je slede in huis zodat je geen sneeuwplezier hoeft te missen.
Coolest kid on the block. Met onze wagens beleeft jouw kind ongetwijfeld uren rijplezier. Dankzij de realistische look en het gedetailleerde dashboard lijken de wagens net echt.