De trampolines van Multi Bazar

Bij het vergelijken van trampolines kan je op veel punten letten. Ten eerste bekijk je best hoeveel ruimte je beschikbaar hebt en welke vorm van trampoline je wil. Daarnaast heb je de keuze uit trampolines op poten of inground trampolines. De inground trampoline staat minder in het zicht en is laag bij de grond, wat de veiligheid ten goede komt. Bij onze trampolines op poten, is voor extra veiligheid een veiligheidsnet verkrijgbaar. Dit net maakt valpartijen nagenoeg onmogelijk. Het trapje maakt de trampoline makkelijk en veilig bereikbaar voor kinderen.

De Exit Toys Elegant Premium trampoline wordt standaard geleverd met een veiligheidsnet. De trampoline heeft het meest stabiele frame ter wereld en staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is het toestel eenvoudig te monteren. Het gepatenteerde frame is dankzij zijn unieke L-vormige poten ijzersterk en superveilig. En roest maakt geen enkele kans door de galvanisering in combinatie met een poedercoat.
Deze Exit Toys Elegant trampoline heeft een twee centimeter dikke foamvulling en veren van 18 cm. Het Deluxe veiligheidsnet is vervaardigd uit kwalitatief hoogstaande materialen en heeft glasvezel aan de boven- en onderkant. Om de veiligheid te maximaliseren rust het deluxe-veiligheidsnet op extra dikke palen. Daarnaast is de trampoline door de poedercoat en galvanisering uitermate duurzaam. Roest maakt geen enkele kans.
De Exit Toys Elegant trampoline met Economy veiligheidsnet is een topper voor wie wil genieten van maximaal springcomfort zonder al teveel poespas. De trampoline heeft 18 cm lange veren en een twee centimeter dikke foamvulling. Het randkussen is vervaardigd uit 0,45 mm dik pvc. Het Economy veiligheidsnet is extra beschermd aan de bovenkant door het gebruik van glasvezel. Roest wordt maximaal uitgesloten door de poedercoat en galvanisering.
De Exit Toys Silhouette trampoline is een moderne en stoere kwaliteitstrampoline voor een aantrekkelijke prijs. De staanders zijn uitgevoerd met een hoogwaardig gecoat veiligheidsschuim waardoor de kans op een botsing met pijnlijke afloop beperkt wordt. De beschermrand heeft een dikte van 2 cm over de volledige breedte van 28,5cm en dekt de veren effectief af. Bovendien wordt de ruimte tussen de afdekrand en de veren veilig afgesloten door een net, zodat de kinderen niet met hun voeten bij de veren kunnen komen. De toegang tot de trampoline wordt afgeschermd door een stevige rits, zodat een onverwachte tuimeling niet eindigt in een harde landing buiten het springoppervlak. De trampoline is uitgerust met 14cm lange veren die garant staan voor jarenlange sprongkracht en optimaal springcomfort. Het onderframe van de trampoline is zowel gegalvaniseerd als gepoedercoat, zodat roest geen enkele kans heeft.