Casio Rekenmachine Sl-310Uc-Blauw

€ 12,95 € 0,07
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Casio Rekenmachine Sl-310Uc-Blauw
Deze Casio rekenmachine is de ideale metgezel voor al je berekeningen. Of je nu op school, op het werk of thuis bent, deze rekenmachine maakt wiskundige taken eenvoudig en nauwkeurig.
Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en duidelijke knoppen kun je snel en gemakkelijk cijfers invoeren en berekeningen uitvoeren. Het heldere display toont de nummers en functies duidelijk, zodat je altijd een goed overzicht hebt.
De Casio rekenmachine biedt een breed scala aan rekenkundige functies, zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen en nog veel meer. Je kunt ook gebruikmaken van geavanceerdere functies, zoals het berekenen van percentages, wortels en exponenten.
De rekenmachine is compact en draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen in je tas of rugzak. Hij is ook duurzaam en betrouwbaar, zodat je erop kunt vertrouwen dat hij lang meegaat.
Of je nu een student, professional of gewoon iemand bent die af en toe wat berekeningen moet maken, deze Casio rekenmachine is de perfecte keuze voor nauwkeurig en efficiënt rekenen.
Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met deze Casio rekenmachine. Maak rekenen eenvoudig en precies, waar je ook bent!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Casio Rekenmachine Sl-310Uc-Blauw
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 873524
Type Rekenmachines
EAN-code 08735249 | 4549526612817
Catalogusnummer 04612817
Merk Casio
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.