Communielijsten
Terug naar Barbecues

Communielijsten bij Multi Bazar

Doe jij binnenkort jouw communie of lentefeest? Kom langs in onze winkel en vul je kar met alle geschenken die jij graag zou willen! Wij zetten je cadeautjes mooi in een kast, zodat je vrienden en familieleden ze kunnen bekijken. Je verlanglijst wordt ook op onze webshop geplaatst: zo kan je thuis volgen welke geschenken verkocht zijn en kunnen er online geschenken aangekocht worden.

Bij het afsluiten van je verlanglijst krijg je een cadeaubon van 10% op het totaal van alle verkochte artikelen (als er voor minimaal € 250 van je verlanglijst gekocht is, niet geldig op spelconsoles en artikelen die in promotie staan).

Communielijst zoeken
Communielijsten - Meisjes

Jouw lijstje staat online op onze website www.multibazar.be. Jij, als lijstlegger, kan de lijst op deze manier volgen vanaf de dag van de reservatie door middel van een loginnaam en paswoord die je krijgt bij het opstellen van jouw communielijst.
Familie, vrienden en collega’s kunnen via het internet een geschenk kopen. De koper hoeft in het formulier enkel als naam de familienaam in te geven. Het wachtwoord is de voornaam van het kind waarvoor de lijst ligt.
Nadat de koper de lijst heeft bevestigd door op de zoekknop te drukken, krijgen ze een overzicht van de nog beschikbare artikelen.
Indien je jouw communielijst niet online wilt, is dit uiteraard ook mogelijk.
Je kan ook vermelden dat je cadeaubons wenst. Deze zijn dan geldig voor het volledige assortiment van onze winkels.

Communielijst - Kleren
Communielijst - Checklist