Dampkapontvetter Duc 1L

€ 9,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De dampkap schoonmaken kan een heel werkje zijn ,wacht daarom niet te lang met het schoonmaken van uw dampkap. Met Duc dampkap ontvetter krijgt u uw dampkap weer helemaal proper.Hoe vaker je ze schoonmaakt, hoe makkelijker het wordt.
Enkele tips:
Gebruik Duc reiniger om de dampkap te reinigen.
Spuit het rooster in met Duc reiniger en laat het rooster weken in warm water, na 20 minuten kan u de metalen filter uitspoelen onder de warme kraan.
Verwijder overtollig vet met een stukje keukenrol of met een nat microvezeldoekje.
Behandel de dampkap preventief

Verder kan je na elke kookbeurt de dampkap best even afnemen met een doek en een sopje. Zo voorkom je dat het vet aandikt en moeilijker te verwijderen is. Je kan beter elke dag 10 seconden met het onderhoud van de afzuigkap bezig zijn, dan een keer per jaar een hele dag ermee te moeten vullen.Verdrijf vieze kookluchtjes

Bespeur je etensgeuren in de keuken, ondanks het feit dat je de afzuigkap hebt aangezet? Plaats dan een pot met water en azijn op het fornuis. Breng het water aan de kook en laat het een tijdje koken. De etensluchtjes zullen dan snel verdwijnen.De metalen filter van u dampkap vervangen

Een metalen filter van u dampkap dient om de 7 a 9 jaren vervangen te worden Na enkele jaren Merkt u dat die niet meer naar goed werk, zelfs niet als u het filter juist heeft schoongemaakt. Bovendien bestaat het risico op brand bij gebruik van een erg vuile filter.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dampkapontvetter Duc 1L
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 866517
Type Ontvetter
EAN-code 08665171 | 5412976096409
Catalogusnummer 9640
Maat 6cm x 2m
Merk Duc
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.