Deco inspirations

Ontdek elke maand de nieuwste trends op het gebied van decoratie. Laat je telkens opnieuw inspireren door gezellige herfsttaferelen, kleurrijke decoratie of subtiele pasteltinten. Of het nu gaat om theelichtjes in verschillende kleuren, heerlijk zachte plaids of beeldjes in de meest uiteenlopende figuren. Bij Multi Bazar vind je gegarandeerd wat je zoekt. Ben je zelf niet zo goed in het combineren? Wij helpen je graag op weg met onze vooraf samengestelde collecties.

Kerst inspiratie

Loved By Nature

Breng het mooie van de natuur in jouw woonkamer met de Loved By Nature collectie. Deze bestaat uit saliegroen, mistgrijs, velours roze, poeder roze en winterwit.

Meer info

Winter Lodge

Gezellig samen rond de open haard. Wat vraagt een koude winteravond nog meer? Misschien wel wat kerstdecoratie in de kleuren winterwit, ziler, camelbruin, mistgrijs, winterblauw en nachtblauw.

Meer info

Classic Christmas

Houd jij van het klassieke, dan zal de Classic Christmas collectie iets voor bij jou thuis zijn. Dé kleuren die hierbij horen zijn wolwit, lichtgoud, kerstrood, ossenbloed rood en dennengroen.

Meer info

Gala Glam

Dierenkleuren en -prints zijn niet meer alleen geschikt voor op jouw kleren, maar kan vanaf nu ook in jouw kerstboom schitteren. De Gala Glam collectie bestaat uit zwart, goud, donkerbruin, zacht terra, camel en wolwit.

Meer info

Modern Stars

Ben jij een echte trendsetter en probeer jij ook telkens in te spelen op de laatste nieuwe kleuren, kies dit jaar dan voor wolwit, champagne, camelbruin en zwart voor in jouw kerstboom. Gegarandeerd een succes!

Meer info

Onze meubels

Ontdek nog meer inspirerende hoekjes, alle meubelen te verkrijgen op onze webshop!

Meer info

Deco inspirations oktober

Deco inspirations september