Deco inspirations

Ontdek elke maand de nieuwste trends op het gebied van decoratie. Laat je telkens opnieuw inspireren door gezellige lentetaferelen, kleurrijke decoratie of subtiele pasteltinten. Of het nu gaat om theelichtjes in verschillende kleuren, heerlijk zachte plaids of beeldjes in de meest uiteenlopende figuren. Bij Multi Bazar vind je gegarandeerd wat je zoekt. Ben je zelf niet zo goed in het combineren? Wij helpen je graag op weg met onze vooraf samengestelde collecties.

Deco inspirations maart

Lieflijk zacht

Zachte pastelkleuren, schattige beeldjes, afgewerkt met mooie gekleurde bloemen. Veel meer vraagt deze stijl niet. Creëer een lieflijke sfeer in huis.

Meer info

Asian Classic

Met een Aziatische sfeer in huis kom je meteen tot rust. Boeddha beeldjes met sierlijke details en manden uit riet. Gouden details met een donker blauwe accentkleur zorgen voor een in het oog springend interieur.

Meer info

Etagère

Een etagère in huis zorgt voor een decoratiehoekje, dat weinig plaats in beslag neemt, maar wel meteen in het oog springt. Plaats er beeldjes, plantjes of foto’s op die jouw laten wegdromen.

Meer info

Black and White

De combo zwart-wit blijft een match made in heaven. Gecombineerd met het nodige groen, wordt deze stijl meteen wat zachter.

Meer info

Oker

Oker is het modekleur van het moment, gebruik het als accentkleur in jouw interieur voor een frisse, lentelook.

Meer info

A Soft Touch

Ga voor zachte, pastel kleuren als je houdt van een niet al te uitgesproken look. Zachte kleuren passen in veel interieurs en zorgen voor een vrouwelijke toets.

Meer info

Zalmroze

Een zalmroze tint combineert gemakkelijk met andere kleuren, denk maar aan grijs, groen en wit. De kleur is niet te uitgesproken en past dus in tal van interieurs.

Meer info

Nude

Kom volledig tot rust in jouw woonkamer met zachte tinten, boeddha beeldjes en inspirerende decoratie aan de muur.

Meer info

Wooden jungle

Creëer een outdoor-sfeer zonder naar buiten te gaan, met houten meubelen en accessoires, een canvas met dierenprint en groen met gouden tinten.

Meer info

Gedekte tafel

Verwacht jij binnenkort bezoek? Dan is een leuk gedekte tafel iets om jouw gasten mee te verrassen. Speciale onderborden, een leuke decoratieset om het midden van de tafel op de fleuren of een opvallende kaarshouder.

Meer info

Deco inspirations februari

Easter

Wie aan Pasen denkt, denk aan gekleurde eitjes, pastelkleuren en konijntjes. Breng deze sfeer in huis en geniet van een heerlijk paasontbijt.

Meer info

Pastel

Houd jij van zachte kleuren en lieftallige figuurtjes? Dan is deze pastelreeks iets voor jou. Werk af met kleine plantjes en je creëert en instant happiness momentje.

Meer info

Green Garden

Een beetje groen zorgt ervoor dat je de natuur dichtbij houdt. Lieve slakken & schildpadden, grappige kikkers of toch maar noestig werkende kabouters?

Meer info

Oriental

Een Oosterse nacht beleef je voortaan in eigen huis. Geen verre reizen meer. Geniet in jouw eigen woonkamer van de kleurrijke accessoires en decoratiestukken.

Meer info

Country

Ben jij fan van Western films en lijkt het jouw ook fantastische om het Wilde Westen bij jouw in huis te halen. Tover jouw interieur dan om in een countryparadijs.

Meer info