Deco inspirations

Ontdek elke maand de nieuwste trends op het gebied van decoratie. Laat je telkens opnieuw inspireren door gezellige wintertaferelen, kleurrijke decoratie of subtiele pasteltinten. Of het nu gaat om theelichtjes in verschillende kleuren, heerlijk zachte plaids of beeldjes in de meest uiteenlopende figuren. Bij Multi Bazar vind je gegarandeerd wat je zoekt. Ben je zelf niet zo goed in het combineren? Wij helpen je graag op weg met onze vooraf samengestelde collecties.

Embrace Nature

Haal de natuur en herfstsfeer in huis. Laat je omringen door deze decoratie en het lijkt alsof je telkens opnieuw een boswandeling maakt. Kom volledig tot rust met deze natuurkleuren.

Meer info

A Touch of Gold

Mag het voor jou wat exotischer zijn? Ga dan voor deze tropische sferen met een vleugje goud. Werk of met donkergroen en grijs voor een klassevolle look.

Meer info

Pretty Pastel

Deze ballerina’s kunnen niet wachten op hun kunsten bij jouw thuis te showen. Werk het geheel af met enkele pastelkleuren in roze en grijs voor een zachte en rustgevende sfeer.

Meer info

Autumn

Rietstructuur in jouw woning zorgt meteen voor een knusser gevoel. Combineer met een warm oranje en een zachte kleur en je waant je meteen in de juiste herfstsfeer.

Meer info

Cosy Nights

Wordt het buiten kouder, maak het dan binnen gezellig warm. Kruip samen (of toch liever alleen) onder een dekentje in jouw favoriete kleur.

Meer info

Mystic Nature

Mosgroen en koningsblauw, een match made in heaven. Houd de rest van de versiering neutraal, denk maar aan een gewone plant, een zwarte schaal of enkele witte accenten. Wedden dat al je bezoekers jaloers zullen zijn?

Meer info

African Night

Heeft de Afrikaanse cultuur jouw hart gestolen? Herbeleef die fantastische herinneringen in huis met beeldjes, theelichtjes en dierenprints.

Meer info

Dream Away

Blauw, blauwer, blauwst. Deze kleur staat perfect in een strakke, moderne woning die schreeuwt om een accentkleur. Eenmaal in huis, dan wil je het niet meer kwijt!

Meer info

More than Africa

Wat schreeuwt meer Afrika dan enkele beeldjes van wilde dieren in huis? Maak het volledig af met oranje-rode accenten en een relaxzetel, waarbij je kan genieten van jouw eigen Afrika-hoekje.

Meer info

A Touch of Oker

Laat je woning schitteren met verschillende oker-accenten. Of het nu om het klokje op de kast, de bijzettafel of een sierlijke kussen in de zetel gaat, het kan allemaal, want oker is hét modekleur van het jaar.

Meer info

50 Shades of Beige

Houd jij van een klassieke sfeer, waarbij je liever niet werkt met de felle accentkleuren? Ga dan volop voor de 50 tinten beige-sfeer. Want ook met een neutrale kleur kan je jouw woning doen shinen.

Meer info

In Harmony

Tijdens de koudere en donkerdere maanden maak je het thuis graag gezellig. Bijvoorbeeld met leuke theelichtjes in verschillende formaten. Kies voor dezelfde tinten, maar andere vormen en afwerking voor een samenhagend geheel.

Meer info

Black & Gold

Knusse kussens en gezellig windlichten. Meer hoef je niet in huis te halen voor een gezellige winteravond. Match jouw favoriete kleuren, de combinatie zijn eindeloos!

Meer info

Family-time

Herfstavonden in het vooruitzicht? Het ideale moment om gezellig samen met vrienden of familie te genieten van heerlijke stoofpotjes en bijhorende apéro's.

Meer info

Cosy Nights

Wordt het buiten kouder, maak het dan binnen gezellig warm. Kruip samen (of toch liever alleen) onder een dekentje in jouw favoriete kleur.

Meer info