Elektro

Multi Bazar heeft een ruim aanbod elektronische toestellen die het dagelijkse leven vergemakkelijken. Til bijvoorbeeld jullie maaltijden naar een hoger niveau met een heerlijke cappuccino of een gezellige kookavond. Of organiseer een wellnessnamiddag met jouw beste vriendinnen. Ook het huis proper houden wordt voortaan een plezier.
Kom tijdens één van onze demo-dagen de mogelijkheden van de Airfryer of Snacktastic ontdekken.

DEMO airfryer Philips

Kom op 7 december naar één van onze winkels (Izegem of Pittem) en ontdek waarvoor je een airfryer allemaal kan gebruiken. De demo's gaan doorlopend door van 10u tot 18u. Koop je tijdens deze dag een airfryer? Dan krijg je een waardebon van 10 euro.

Meer info

DEMO snacktastic Fritel

Op 14 december leer je in onze winkel van Izegem alle mogelijkheden van de Fritel Snacktastic kennen. Koop je tijdens deze dag jouw eigen apparaat? Dan ontvang je een gratis bon voor McCain producten.

Meer info

Verzorging & Wellness

Jouw lichaam moet veel verdragen. Leg het daarom af en toe eens in de watten. Creëer jouw eigen persoonlijke wellness ruimte thuis om volledig tot rust te komen na een vermoeiende dag. Ook door persoonlijke verzorging kan je jezelf goed laten voelen. Een baardtrimmer voor die piekfijne baard of een föhn voor het perfect gestylde haar.

Soda

Denk aan het milieu en stop met het gesleur van tientallen flessen water. Drink voortaan bruiswater van de kraan dankzij sodamakers. Vooral fan van frisdranken? Door middel van verschillende siropen kan je jouw eigen drankjes creëren.

Koffie

Voor velen is de verse geur van koffie in de morgen een noodzakelijk kwaad om fris en vol goede moed aan de dag te kunnen beginnen. Voor het kiezen van uw koffiemachine heeft u tal van verschillende mogelijkheden. Van één tas per keer tot een volledige kan. Ontdek alle mogelijkheden op onze koffie-pagina.

Koken

Het koken van een lekkere maaltijd moet even leuk zijn als het verorberen ervan. Zo is bijvoorbeeld een keukenrobot een aanwinst voor de hobbykoks. Echte Belgen kunnen dan weer niet zonder hun heerlijke frietjes, klaargemaakt in een (hetelucht)friteuse. Ook partycooking is niet weg te denken bij wie houdt van feestjes.

Strijken

Strijken is waarschijnlijk niet de favoriete bezigheid bij de meerderheid van de mensen, maar als je kiest voor het juiste toestel, dan wordt die vreselijke klus in no-time gedaan.

Stofzuiger

Een proper huis zorgt ervoor dat je jezelf goed gaat voelen. Steelstofzuigers zijn vaak handig voor snel en gemakkelijk vuil weg te halen. Gewone stofzuigers zijn dan weer gemakkelijker bij langere periodes, aangezien je hier met kabel werkt. Ontdek alle mogelijkheden op onze stofzuig-pagina.

Nieuwe reeksen

Op zoek naar nieuwe keukenapparaten maar vind je het belangrijk dat deze samen passen? Hieronder vind je de twee laatste nieuwe reeksen die naadloos in elkaar overvloeien. Ga je voor Inox of Koper?