Ergopouch Ergo Cocoon Inbaker Slaapzak 0-3M Daisies Tog 0.2

Ergopouch

Ergo Cocoon Inbaker Slaapzak 0-3M Daisies Tog 0.2

De Cocoon Swaddle Bags van ErgoPouch zijn ontworpen om zowel gemakkelijk te gebruiken als moeilijk te ontsnappen te zijn. Deze inbakerdoek met ritssluiting heeft een TOG-classificatie voor warmte, zodat je baby vanaf de eerste dag behaaglijk en veilig ingebakerd kan worden gehouden. De TOG-classificatie betekent dat de 1.0 TOG inbakerdoek kan worden gebruikt bij kamertemperatuur vanaf 24 °C / 75 °F, zonder dekens in de wieg, zodat dit een veilige slaapoptie is voor je baby. Volg de gids, zodat je je kind op de juiste manier kunt kleden.
De Cocoon Swaddle Bag is gemaakt van natuurlijke vezels, GOTS gecertificeerd biologisch katoen en bamboe met een vleugje elastaan. Dit betekent dat het stevig genoeg is om de schrikreflex te beperken, terwijl het toch rek en beweging mogelijk maakt voor een gezonde groei. De stretch zorgt ook voor een volledige uitzetting van de borstkas tijdens het ademen, voor extra comfort en voor een baby om zijn handen in een zelfstabiliserende positie in de inbakerdoek te bewegen. Het zachte, ademende biologische katoen en bamboe zijn gecertificeerd niet-giftig, geverfd met kleurstoffen op waterbasis en zacht voor de huid van pasgeborenen en de huid die vatbaar is voor eczeem. Een ritssluiting beschermt ook de gevoelige huid van uw kind, en de handige armpoppers zorgen ervoor dat de Cocoon van een armen-in-inbaker verandert in een armen-uit slaapzak wanneer de baby tekenen van rollen vertoont. Het klokvormige ontwerp is door het International Hip Dysplasia Institute goedgekeurd als heupgezond en bevordert een goede gewrichtsontwikkeling in de heup- en schoudergewrichten. Ten slotte zorgt de tweewegrits ervoor dat de luier snel en gemakkelijk kan worden verwisseld tijdens de slaap.
De Cocoon Swaddle Bag voldoet aan alle veiligheidsnormen in Australië en Nieuw-Zeeland en is door de Eczema Association of Australasia beoordeeld als huidvriendelijk product.
Dikte: TOG 0.2 - Leeftijd: 0-3 maanden - Kleur: Daisies