Feka 300 Ma

€ 175,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De FEKA 300 M-A dompelpomp is een pomp die geschikt is voor het verpompen van vuilwater met vaste delen tot 25mm. De Feka 300 M-A is een automatische pomp (met vlotter) en kan dus ook vast worden opgesteld. Deze pomp is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het verpompen van vuilwaterputten, rioolwater en slootwater.

Waterniveau
Deze pomp is voorzien van een vlotter, wat inhoudt dat deze automatisch in- en uitschakelt op basis van het waterniveau.

Schakelt automatisch in bij een waterstand van 30,5 cm
Schakelt automatisch uit bij een waterstand van 9,5 cm
Bij de manuele stand (fixeren / omhoog houden vlotter), pompt deze pomp het water tot 5 cm weg
Bent u op zoek naar een pomp die minder water laat staan / eerder automatisch inschakelt? Dan kunt u kiezen voor een vlakzuiger dompelpomp.
Deze dompelpomp is voorzien van een vlotter. Deze vlotter zorgt ervoor dat de dompelpomp automatisch in- en uitschakelt. Elke pomp heeft zijn eigen variabelen, wat betreft het niveau waarop de pomp zal inschakelen of uitschakelen. Robuuste vuilwaterpompen hebben vaak een hoog inschakel niveau en een hoog uitschakel niveau. Ze zullen relatief laat gaan werken en relatief vroeg ophouden. In tegenstelling tot een vlakzuiger die al eerder inschakelt en pas laat uitschakelt. Kijk voor deze variabelen bij de specificaties van de pomp. Er zijn drie soorten vlotters. Een drijvende vlotter, die aan een kabel zit, een vlotterarm en een interne vlotter. De drijvende vlotter heeft ruimte nodig, aangezien deze in alle richtingen kan bewegen. De vlotterarm heeft al minder ruimte nodig, aangezien deze alleen van boven naar beneden beweegt en in de regel dus ook meer bedrijfszeker is. Tot slot is er de interne vlotter. Deze is in de pomp gebouwd en heeft de minste ruimte nodig. Deze interne vlotters zien we vooral terug in de vlakzuiger pompen, die meestal in kleine ruimten moet fungeren.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Feka 300 Ma
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 848993
Type Vuilwaterpomp
EAN-code 08489937 | 8059893220509
Catalogusnummer 60191897H
Merk DAB
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.