Identity Games Escape Room Family Time Travel

€ 29,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Voel de spanning van een Escape Room in je eigen huiskamer! In deze uitdagende familie editie van Escape Room The Game moet je samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen tevinden.

Het is altijd een race tegen de klok. Je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen! De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft aan wanneer je hints mag gebruiken.

In dit spel win je samen of verlies je samen. Alle spelers moeten het beste uit zichzelf halen om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor opeen compleet nieuwe ervaring. Onvoorstelbaar hoe snel een uur voorbijgaat in het heetst van de strijd.

Met 3 spannende Escape Room Time Travel spellen: het heden, het verleden en de toekomst. de kwaadaardige superschurk Doctor Quark wil de stad Lockholm overnemen! Vind dus snel het geheime lab en de tijdmachine van Professor Jura. Reis naar het verleden en dan weer naar de toekomst om Doctor Quark te stoppen. Veel succes!

De Chrono Decoder werkt op 3 AA-batterijen (niet inbegrepen).
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Identity Games Escape Room Family Time Travel
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 834564
EAN-code 08345646 | 8714649013780
Catalogusnummer 13780
Merk Identity Games
Type Actiespellen
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.