K2 Premium Power Control

Advies prijs € 164,95
Uw voordeel
€ 15,05
9,12
€ 149,95 € 0,05
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De K 2 Premium Power Control hogedrukreiniger behaalt nog betere reinigingsresultaten met de Kärcher Home & Garden mobiele applicatie. De schoonmaakwizard helpt de gebruiker met praktische tips en trucs voor elke schoonmaaktaak. De applicatie biedt ook een uitgebreide service, inclusief apparaatinformatie. Het apparaat is uitgerust met een hogedrukpistool, een werkend opzetstuk en een roterend mondstuk met een Quick Connect-adapter. Het drukniveau kan direct op het Vario Power-opzetstuk worden ingesteld - voor maximale controle bij elke reiniging. Verder is het apparaat uitgerust met een in hoogte verstelbare telescoopsteel voor gemakkelijk transport en opslag, een uitneembare wasmiddeltank voor schoon vullen, praktische houders voor accessoires en een kabel. K 2 Premium Power Control is ideaal voor het reinigen van fietsen, tuingereedschap of tuinmeubelen.

Voordelen van de Kärcher K 2 Premium Power Control hogedrukreiniger:
Home & Garden mobiele app : met de Kärcher Home & Garden mobiele app wordt u een schoonmaakexpert. Gebruik al onze Kärcher-expertise om perfecte reinigingsresultaten te bereiken. Handige uitgebreide service - alle informatie over het apparaat en de toepassing ervan op ons serviceportaal.
Werkuitrusting met Quick Connect-functie: eenvoudig plaatsen en draaien. Er zijn twee verschillende werkbijlagen. Optimale drukinstelling: keuze uit 3 drukniveaus en wasmiddelniveau. Gemakkelijk te gebruiken - de instellingen op de bijlagen worden weergegeven door symbolen.
In hoogte verstelbare telescoopsteel: voor comfortabele uitschuifhoogte . Volledig intrekbaar voor optimale opslag.
Schone oplossing dankzij de tank: schoon en comfortabel - de wasmiddeltank kan worden verwijderd om te vullen. De praktische wasmiddeltank vereenvoudigt het gebruik van wasmiddelen. Kärcher-reinigingsmiddelen verhogen de efficiëntie en verlengen het plezier van het reinigingsresultaat met bescherming en zorg.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:K2 Premium Power Control
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 815519
Type Hogedrukreiniger
Catalogusnummer 1.673-630.0
EAN-code 08155191 | 4054278604077
Merk Kärcher
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.