Kerst

Kerst

Kerst bij Multi Bazar

Haal de gezellige kerstsfeer in huis. Voor velen is deze feestdag één van de mooiste van het jaar. Gezellig tafelen met vrienden en familie, een prachtig versierde boom in kleuren die sprankelen, of een volledig verlicht huis zodat ook de buren kunnen meegenieten. Het kan allemaal. Nog op zoek naar het geschikte thema voor jou? Laat je inspireren door onze zorgvuldig uitgedachte thema’s.

Ice Adventure

Denk jij bij Kerst vooral aan koude dagen, sneeuw en ijs? De Ice Adventure collectie wordt gekenmerkt door de ijzige kleuren wit, zilver en blue. Maak het allemaal wat warmer door het gebruik van Cashmere Brown.

Meer info

Embrace Nature

Heerlijk samen rond het kampvuur. De kleuren van dit jaar voor de natuurliefhebbers zijn Rosewood, Mustard, Pine & Moss Green, Wool White en Gold. Zo breng je het mooie van de natuur in jouw woonkamer.

Meer info

Country Christmas

Straalt jouw interieur vooral het landelijke uit, de Country Christmas collectie sluit hier goed bij aan. Pearl, Cashmere Brown, Oxblood & Christmas Red, Pine Green, Gold en Rosewood. Breng deze kleuren samen voor een Country-gevoel.

Meer info

Africa

Léopard is niet meer alleen geschikt voor op jouw kleren, maar kan vanaf nu ook in jouw kerstboom schitteren. De Africa collectie bestaat uit Zwart, Goud, Pine Green & Luipaardprint.

Meer info

Christmas Rituals

Een stijlvolle kerst dat zowel modern als warmte uitstraalt? De Christmas Rituals collectie bestaat uit Wool White, Warm Beige, Rosewood, Blue Stone & Black. De perfecte combinatie voor een decoratie die eenvoud uitstraalt met toch de nodige klasse.

Meer info

Crystal Ball

Daar waar de fantasie tot leven komt. De Crystal Ball collectie zijn zachte, pastelkleuren. Tover jouw woonkamer om tot een waar sprookjesparadijs met Winter White, Pearl, Gold en Blush Pink.

Meer info