Koken bij Multi Bazar

Het klaarmaken van eten moet even leuk zijn als het opeten ervan. Het kookplezier hangt vaak af van het kookgerei. Daarom heeft Multi Bazar voor zowel de professional als de hobbykok de juiste tools. Van Antikleefpannen tot Zeven.

Het klaarmaken van eten moet even leuk zijn als het opeten ervan. Het kookplezier hangt vaak af van het kookgerei. Daarom heeft Multi Bazar voor zowel de professional als de hobbykok de juiste tools. Van Antikleefpannen tot Zeven.
Oma heeft steeds het juiste advies! Ze is er van overtuigd dat bij goed onderhoud jouw potten en pannen jarenlang zullen meegaan. Speciaal voor jullie heeft ze haar beste tips opgelijst.

Warmtebronnen

gas

Gas

Warmte direct op de pan - alle potten geschikt

keramisch

Keramisch

Langzame verwarming, blijft lang heet - niet alle potten geschikt

inductie

Inductie

Snelle verwarming, snelle afkoeling – niet alle potten geschikt. Tip: test of jouw potten geschikt zijn door middel van een magneet. Blijft deze aan de onderkant hangen, dan is deze geschikt voor inductie.

Kookmateriaal

Inox (RVS)

Gaat lang mee en reinigt gemakkelijk.

Gietijzer

Bestand tegen zeer hoge temperaturen, perfect voor snel dichtschroeien en karamelliseren of om lange tijd op een laag vuur te koken.
Let op met voedingsmiddelen met een hoge zuurgraad (zoals wijn en tomaten), het materiaal oxideert of roest hierdoor makkelijker. Dit is te voorkomen door voor te behandelen met een dun laagje olie.

Antikleef

Gemakkelijk schoon te maken, weinig extra olie of vet nodig.
Keuze uit Keramisch of Thermolon

Demeyere

Demeyere is een Belgisch merk dat al meer dan 100 jaar investeert in topkwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Door het gebruik van de beste materialen en de meest geavanceerde technologieën kan Demeyere een lange levensduur garanderen. Voor het design werken ze vaak smaen met gerenommeerde ontwerpers uit binnen- en buitenland. In 1999 kreeg Demeyerer de titel van Hofleverancier

Meer info

Le Creuset

Le Creuset is de uitvinder van de geëmailleerde gietijzeren braadpannen. Het kookgerei is hoogwaardig, smaakvol en beantwoordt aan de eis voor kwaliteit, elegantie en gebruiksgemak. Voor Le Creuset is het belangrijk dat bij het ontwerp van hun producten nagedacht wordt of deze geschikt zijn om “van de keuken naar de tafel” te kunnen, want het oog wil ook wat.

Meer info

Beka

BEKA heeft een heel gevarieerd assortiment kookgerei met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze willen een rol spelen in het dagelijkse leven van elke kok, professioneel of niet. Van bakken en braden tot koken en blancheren, speciale keukenhulpen of partycooking, BEKA heeft een prijsgunstige oplossing.

Meer info

Zwilling

Goede messen zijn een basisuitrusting voor elke kok. Zwilling is een wereldreferentie op gebied van messen, scharen en keukengerei. Elke hobby of professionele kok weet deze innovatieve messen naar waarde te schatten. De hoge kwaliteit zorgt voor puur snijplezier! Naast messen heeft Zwilling ook enkele kookpotten in zijn assortiment, waarbij de gekende kwaliteit niet ontbreekt!

Meer info
zwilling
Beka
Demeyere
Le Creuset