Laguiole Prestige Line Kaasmessenset Gold Stonewash 3St.

€ 16,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Transformeer je kaaservaring met de Laguiole Prestige Line Kaasmessenset in Gold Stonewash. Deze set van drie prachtige kaasmessen, elk doordrenkt met een gouden stonewash, brengt een vleugje elegantie naar elke kaasplank en creëert een onvergetelijke culinaire ervaring.

Waarom Kiezen voor Onze Kaasmessenset?

Luxe Design: Het gouden stonewash effect geeft elk mes een unieke, luxueuze uitstraling. Elk detail is met zorg vervaardigd, waardoor deze set een statement maakt op elke kaasplank.

Ambachtelijk Vakmanschap: Laguiole staat synoniem voor vakmanschap, en deze kaasmessenset is geen uitzondering. Handgemaakt met aandacht voor detail, elk mes is een kunstwerk op zich.

Perfecte Snijprestaties: Ontworpen met scherpe roestvrijstalen bladen, bieden deze messen moeiteloze snijprestaties voor verschillende soorten kazen. Van zacht tot hard, je snijdt elke kaas als een professional.

Duurzaamheid: Gemaakt om lang mee te gaan, is elk mes vervaardigd met hoogwaardige materialen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabel gebruik, terwijl de duurzame constructie garant staat voor langdurige tevredenheid.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Laguiole Prestige Line Kaasmessenset Gold Stonewash 3St.
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 884288
Type Kaasmessen & beitels
EAN-code 08842886 | 8720039620414
Merk Laguiole
Catalogusnummer 5884002
Maat 6cm x 2m
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.