Lego Header
Welkom op de
Multi Bazar LEGO Shop

De LEGO Shop van Multi Bazar!

LEGO is niet weg te denken deze tijd. De bouwstenen zijn gekend bij alle leeftijden! Speelgoed voor jongens en meisjes die hun creativiteit kunnen uiten met de kleurige bouwstenen en de talrijke bouwmogelijkheden. De allerkleinsten kunnen met grote DUPLO- blokken bouwen terwijl de iets gevorderde bouwers prachtige creaties maken met de plastic blokjes.

Maak met je verbeelding steden, gebouwen, dorpen en zoveel meer. Maak kennis met ons ruim LEGO-assortiment! Kan je niet kiezen? Geen probleem, we hebben vast wel een thema dat jou aanspreekt!

Ontdek hier onze LEGO nieuwigheden.

LEGO® Hidden Side™: de spannende nieuwe manier om te spelen

-NIEUW- LEGO® Hidden Side™ is een bloedstollende, creatieve wereld vol spoken en de perfecte mix tussen fysiek en virtueel spel!

-NIEUW- LEGO® Hidden Side™ is een bloedstollende, creatieve wereld vol spoken. Het is creatief bouwspeelgoed met een technische kant en een game met augmented reality in één. Kinderen kunnen hun eigen spokenjagersavonturen bedenken met de LEGO sets en een gratis app met augmented reality. Acht nieuwe sets, regelmatige updates, spannende mysteries en gave verzamelitems: dit is de perfecte mix tussen fysiek en virtueel spel!

Lego Duplo
Lego Architecture
Lego City
Lego Classic
Lego Creator
Lego The Movie
Lego Technic
Lego Harry Potter
Lego Juniors
Lego Jurassic World
Lego Minecraft
Lego Ninjago
Lego Speed Champions
Lego Star Wars
Lego Super Heroes
Lego Friends
Lego Disney
Lego Speed Champions

___________________________________