Ludi Water Mat

€ 24,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Deze watermat is ideaal voor het ontwikkelen van de motorische vaardigheden en zal uw kind onderdompelen in het hart van een waterwereld en alle zintuigen prikkelen!



Door de drie patrijspoorten kan de baby de onderwaterwereld bewonderen. Als de baby op de mat leunt, circuleert het water voor zijn grootste plezier tussen de verschillende patrijspoorten.



Baby zal proberen de drijvende dieren te vangen die graag met de stroming meebewegen. Hun felle kleuren en grappige ontwerp trekken de aandacht van de kleintjes! Kinderen zullen veel plezier beleven aan het roeren van de waterelementen met een simpele handbeweging.



De Ocean watermat stimuleert de gezichts- en geluidsscherpte, behendigheid en stimuleert de verbeelding. Comfortabel liggend op hun buik, ontwikkelt de baby zijn motorische vaardigheden door te spelen terwijl hij plezier heeft.



Blaas de structuur handmatig op. Het midden van de mat vult zich snel met kraanwater. Vul voor de winter met warm water en in de zomer met koud water om het spelen comfortabeler te maken.



Afmetingen speelkleed: 94 x 20 x 63 cm.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ludi Water Mat
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 868861
Catalogusnummer LU30126
Type Speelmatten en - tapijten
Leeftijd 1+ jaar
EAN-code 08688613 | 3550833301265
Merk Ludi
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.